Úvod Různé ŽIVOT JE OTÁZKOU PŘÍSTUPU pod taktovkou dámského klubu COSMOPOLITAN EXECUTIVE HELAS LADIES CLUB
Různé

ŽIVOT JE OTÁZKOU PŘÍSTUPU pod taktovkou dámského klubu COSMOPOLITAN EXECUTIVE HELAS LADIES CLUB

36

Již 14 let navazuje dámský klub Cosmopolitan Executive Helas Ladies Club na tradici prvorepublikových dámských klubů. Za 14 let činnosti sdružil kolem 500 žen, manažerek, ředitelek, podnikatelek a zajímavých dam a uspořádal na téměř 150 akcí. Jeho cílem je vytvářet vstřícnou atmosféru, ve které může každá žena získat nejen mnoho nových osobních i obchodních kontaktů, ale také navázat nová přátelství a zároveň inspiruje začínající podnikatelky při začátku jejich pracovní kariéry a to ve spolupráci s projektem Život nápadům GE Money Bank. Současně informuje o možnostech začátku podnikání v oblasti franšíz díky zapojení prezidenta Česká asociace franchisingu, pana Jana Gondy. Vedle společenských večerů, komorních odborných setkání pořádá klub i pracovně-odborné semináře, mimo klubová setkání, dobročinné bazary.

V tomto duchu byl uspořádán další večer s příznačným názvem „Život je otázkou přístupu“. O svém dětství, životě, profesním růstu, náhodách a osudových setkáních, hovořila československá zpěvačka, podnikatelka, charismatická žena a stálice hudebního nebe, Dara Rolins. Setkání rozzářilo vystoupení průkopnice gospelů v Čechách paní Zuzany Stirské a jejího souboru Fine Gospel Time. Bylo to poprvé v historii dámského klubu, co se dámy nechaly unést, zvedly se ze židliček a začaly tančit. Rozhovor s oběma ženami vedla zakladatelka klubu, Helena Kohoutová.

Vedle klubových akcí, které vždy hostí zajímavou osobnost, klub uspořádal komorní odborné setkání na téma „Přístup k užitečným informacím je klíčem k úspěchu“. Hlavní téma představil Miloš Mastník, Vice President Business Marketing
T-Mobile a Jana Křížová, vedoucí obchodní skupiny akvizic pro český a zahraniční monitoring médií, NEWTON Media.

Odborná část byla nakonec vyvážena doprovodným programem, vynikajícím pohoštěním společnosti Maxiservice, degustacemi vín vinotéky Vinoportugal a ledových čajů TeeGschwendner, dále konzultacemi s výživovými poradci Natur House a především výstavou briliantových šperků kolekce „Panter“ společnosti GoldSirio.

Více na www.helas-ladies-club.cz

Populární články

Související články

Různé

Domov s velkým D

Velká řada dnešních seniorů se potýká s nebývalými problémy, které přináší naše...

Různé

Maminkovské kabelky v ethno stylu

Elegantní, promyšlené a ekologické, takové jsou doplňky pro děti, maminky i tatínky...

MódaRůzné

Celeste Buckingham a 3D zrcadlo pro smartphony

Make-up Genius je nová aplikace vyvinutá značkou L´Oréal Paris. Od ledna 2015...

CelebrityRůzné

5. narozeniny Slunečního paprsku se S. Krainovou a H. Křížkovou

Občanské sdružení Sluneční paprsek, které organizuje prázdninové ozdravné pobyty pro děti s...