Úvod Móda Binární hodinky: nebojte se extravagance!
MódaTipy DÁMY

Binární hodinky: nebojte se extravagance!

34

Před více než deseti lety dostal Anton Kraft, zakladatel společnosti Timetechnology, zajímavý nápad. Chtěl začít s výrobou takových hodinek, které by se lišily od všech ostatních. Toužil udělat revoluci na trhu náramkových hodinek. Lidé by na svých rukou nosili tzv. LED displeje a čas by zjišťovali pomocí binárního systému. Jeho představa byla skutečně nadpozemská, avšak na tehdejší dobu nerealizovatelná, proto svůj nápad alespoň zaregistroval pod právní ochranu a pevně věřil, že si svůj sen jednou splní. O několik let později svůj sen realizoval a v současné době je uváděna na trh již několikátá série hodinek značky THE ONE.
Německá společnost Timetechnology patří k nejrychleji rostoucím společnostem v oblasti náramkových hodinek. Jejich originalita spočívá v jedinečném kódování času, který firma začala používat jako první na světě.
THE ONE hodinky odstartovaly nový trend a ukázaly tak lidem, kam až mohou sahat hranice nových technologií. Pro svůj futuristický design, který dokáže podtrhnout individualitu, si je oblíbilo mnoho vrcholových sportovců a světově známých celebrit.

Z obchodu Hodinky.cz přišly dva tipy na nevšední binární hodinky THE ONE:

THE_ONE_Split_Screen_Art_Edition_2300Kc_zdroj_foto_hodinkyczThe One Split Screen Art Edition – Výrazné a výjimečné unisexové hodinky upoutají na první pohled. Mají LED zobrazení času v binárním kódu. Hodinky navrhl světově uznávaný pop artový umělec Walter Heidenreich.

 

 

 

 

 

 

 

 
THE_ONE_Spinning_Whel_3000Kc_zdroj_foto_hodinkyczThe One Wide Screen – Unikátní tmavé binární hodinky se stanou výrazným a přitom elegantním doplňkem. Mají kožený řemínek, který je pohodlný a dobře se nosí. Díky svému decentnímu a propracovanému designu jsou ideální k nošení na různé společenské akce.

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...