Úvod Kultura Zimní nabídka knih
KulturaSpolečnost

Zimní nabídka knih

31

Logo – nápad, návrh, realizace

Podnikáte a potřebujete logo firmy, dopisní papíry, razítka… Však víte. Přední světový grafik specializující se na tvorbu log sesbíral právě to nejcennější – praktické rady získané bohatou zkušeností – a hutnou čtivou formou přehledně tematicky uspořádal do knižní podoby. Provede vás kompletním procesem tvorby značky od prvních kontaktů s klientem přes náčrty a myšlenkové mapy až po tipy, jak zajistit výslednému návrhu dlouhověkost. Nechybí ani řešení obvyklých problémů a odpovědi na nejčastější otázky.


318 Kč

Batole – návod k obsluze

Po skvělé příručce Mimino přichází další návod k obsluze batolete. Kniha určená rodičům malých dětí, napsaná ovšem s nemalou dávkou svérázného humoru. Design i ilustrace v knize na pohled evokují technickou příručku nadšeného kutila, rady v knize však napsal dětský lékař a týkají se kompletní péče o batole, sledování zdravého vývoje, výchovy, zdravé výživy, ošetřování a léčby v době nemoci, první pomoci a mnoha dalších naprosto praktických rad.


246 Kč

Efektivní studijní dovednosti

Studium na vysoké škole je příležitostí se dále rozvíjet. Kniha vybízí k sebereflexi a osobnímu rozvoji, přináší rychlé testy, klíč, jak poznat sami sebe, jak efektivně číst a rychle se zorientovat v textu apod. Jen tak si totiž můžete vybudovat profesionální přístup k práci. Rozhodnete-li se osvojit si tento sebereflexivní přístup, budete nejen schopnými studenty, ale také těmi, kteří se rozhodli učit se novým věcem po celý svůj život.


449 Kč

Chléb v hlavní roli

Stále více lidí si dnes chléb peče doma, ať už v domácí pekárně, nebo jen tak na plechu v troubě. Není divu, čerstvě upečený chléb provoní celou domácnost a jeho kůrka krásně křupe. Domácí pečení je krásný rituál, do kterého můžete klidně zapojit celou rodinu! Autorka Milena Volfová zde představuje svoje nejoblíbenější recepty – chléb a houstičky, chlebové speciality, toasty a sendviče, pomazánky, chuťovky a rychlovky, sladkosti. Je to kuchařka pro všechny, protože chléb chutná všem.


299 Kč

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...