Úvod Krása a zdraví Česká miss se blíží, vyberou ji i speciální hlídky
Krása a zdravíKulturaSpolečnost

Česká miss se blíží, vyberou ji i speciální hlídky

36

Šárka CojocarováLetos se poprvé konají castingy na Českou miss ve všech 14 krajských městech. Není to jediná novinka nadcházejícího ročníku soutěže krásy. Nové jsou také speciální Patroly České miss, které vyrazí do českých krajů, aby hledaly novou královnu. České dívky jsou známé tím, že se stydí. To ale vůbec nevadí, znáte nějakou, která v soutěži nesmí chybět? Můžete ji přihlásit sami, a jestli uspěje a dostane se do finále, získáte finanční odměnu 10 tisíc korun! A ona se třeba setká s hollywoodskou hvězdou. Šušká se, že na letošní miss bude zahraničním hostem herec Kevin Costner.

Castingy se odehrávají ve všech krajských městech, přitom nezáleží, odkud uchazečka pochází. Může přijít třeba ve městě, kde studuje nebo pracuje. Letos se přihlásilo již na 900 dívek. Očekává se širší zájem, zvláště díky tomu, že předsedkyni Michaele Maláčové se povedlo sloučit soutěže Česká miss a Miss ČR do jedné. Uchazečky se mohou registrovat na webové adrese www.ceskamiss.cz, nebo přímo na castingu. Musí však splňovat několik kritérií. Přihlašovat se můžou svobodné, bezdětné dívky, narozené mezi 1. listopadem 1988 a 1. únorem 1994.

Předsedkyně poroty Michaela Maláčová bude přítomna na castinzích v Praze, Moravskoslezském kraji a Jihomoravském kraji. Štafetu pak přebere manažerka soutěže Lenka Cornová.
„Na svůj úkol se moc těším a věřím, že pro dívky budu nejen dobrým porotcem, ale i poradcem. Účastnila jsem se všech castingů, provázím vítězky a finalistky České Miss od prvního ročníku, a i po sedmi letech prožívám s dívkami vše, jako by to bylo poprvé,“ vysvětluje Cornová.

Ještě to není potvrzené, ale zahraničním hostem by se mohl stát herec a pro některé překvapivě i zpěvák Kevin Costner. Čeští diváci jej znají jen jako herce, možná by však na finálovém večeru České miss mohl vůbec poprvé v Česku i zazpívat.

Castingy České miss se budou konat od 5. do 19. října, vždy jeden den v jednom z krajských měst. Více o možnosti se přihlásit nebo o místech a časech konání castingů najdete na www.ceskamiss.cz

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...