Úvod Tipy DÁMY Už žádné louže kolem díky misce na vodu Road Refresher
Tipy DÁMY

Už žádné louže kolem díky misce na vodu Road Refresher

38
Chcete zabránit vylévání vody z misky, ať už při pití vašeho psa nebo nechtěným zavaděním o misku plnou vody? Nabízíme vám řešení v podobě misky Road Refresher, která eliminuje vylití vody ven z misky až o 90% oproti běžné misce. Pes si vezme jen potřebné množství a specielní konstrukce misky zamezí, aby další voda skončila na podlaze. Též dlouhé uši a chlupy zůstanou po napití suché. Je vhodná i během cest v autě, lodi nebo letadle. Misku můžete naplnit vodou a váš pes má tak možnost napít se kdykoliv během jízdy. Díky dobře propracovanému designu nehrozí ani při jízdě, že by se voda vylila ven nebo stříkala kolem.

Jak to funguje?

Road Refresher má plovací systém uvnitř misky, který zajistí psovi při pití dostatek vody a udržuje jen potřebné množství, které zamezí vylití vody při nechtěném kopnutí nebo drknutí do misky. Suchý zip ve spodu misky se dá připevnit lehce ke koberci. Je vhodná pro psy všech velikostí a plemen.

Velkou misku o objemu 1,4 l, lze zakoupit za 320 Kč, malou misku o objemu 0,6 l za 295 Kč. K dostání je ve více barevných provedeních – krémově žlutá, růžová, modrá a šedá.

Misky a další zajímavé produkty, díky kterým můžete ulehčit život sobě i vašemu čtyřnohému příteli, jsou k dostání v e-shopu na www.madeforpets.cz.

Populární články

Související články

KulturaTipy DÁMY

Nechcete být na Valentýna sami? Seznamte se v divadle!

Pro všechny, kteří nechtějí být na Valentýna sami, chystají Městská divadla pražská...

Tipy DÁMY

Kdo poslouchá, nezlobí

Zaposlouchat se s dětmi do krásných příběhů, kde dobro vítězí nad zlem...

CestováníTipy DÁMY

Na Festival čokolády!

Muzea čokolády nejsou až zas tak nic mimořádného, chlubí se jimi řada...

CestováníTipy DÁMY

Ve znamení Svatomartinského

V současné době končí velkolepá obnova nejrozsáhlejšího barokního komplexu v Čechách u Dvora Králové....