Úvod Společnost Moët párty rozzářila červený koberec v Karlových Varech
Společnost

Moët párty rozzářila červený koberec v Karlových Varech

37

Vary ve stylu 20. let
Oblíbené šampaňské Moët & Chandon je již téměř stovku let úzce propojeno se světem filmových hvězd, stříbrného plátna a pravidelně zdobí červené koberce největších světových filmových událostí. Nejinak tomu bylo i v případě 48. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Zlatým hřebem místní společenské sezóny se již tradičně stala Moët párty s hvězdnou účastí, která se uskutečnila ve čtvrtek 4. července 2013 v historické budově Císařských Lázní. Nezapomenutelná událost se nesla v duchu letošního filmového hitu Velký Gatsby. České i zahraniční hvězdy zde podepsaly šestilitrovou láhev šampaňského Moët & Chandon personalizovanou nápisem Karlovy Vary IFF 2013 zdovenou křišťály Swarovski. Unikátní láhev byla následně odkoupena do soukromé sbírky šampaňského domu Moët & Chandon za částku 100 000 Kč, která bude věnována občanskému sdružení DebRA ČR. Tato organizace pomáhá osobám s tzv. nemocí motýlích křídel a její patronkou je herečka Jitka Čvančarová.

Karlovarská Moët párty byla prosycena glamour atmosférou a stala se nezapomenutelnou společenskou událostí. Jako memento dlouholetého propojení značky Moët & Chandon se světem kinematografie, dochází během významných filmových premiér a mezinárodních festivalů k podpisu výjimečných láhví tohoto uznávaného šampaňského. Výjimkou nebyl ani karlovarský festival. Šestilitrovou láhev šampusu svými podpisy opatřili John Travolta, Valeria Golino, prezident festivalu Jiří Bartoška, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Karel Roden, Martha Issová a Pavlína Němcová. Významné osobnosti rozšířily dlouhou řadu hvězd, z jejichž podpory těží nejrůznější charitativní projekty. V minulosti tak učinili například George Clooney, Penélope Cruz, Jude Law či Pedro Almodóvar. Třpyt stříbrného plátna a jiskřivé bublinky filmového šampaňského si vychutnali i Liběna Rochová, Eliška Balcarová, Simona Krainová a další české celebrity.
Šampaňské Moët & Chandon se stalo oficiálním šampaňským nejnovější filmové adaptace románu F. S. Fitzgeralda Velký Gatsby, která měla premiéru v květnu. V duchu tohoto pompézního snímku byla koncipována i letošní Moët párty. Koktejl stylizovaný do 20. let nadchnul zajímavými glamour dekoracemi i neotřelým programem. Třešničkou na dortu pak bylo jiskřivé šampaňské, které se snímkem spojuje aura krásy, luxusu a extrovertní lehkosti s nádechem elegance a modernosti.
Hosty Císařských Lázní hned u příchodu uvítal nádherný dobový vůz, který navozoval představu let dávno minulých. Personál v autentických kostýmech vybavil všechny příchozí nezbytnými proprietami – dámy obdržely módní čelenky a pánové zase klobouky v designu dvacátých let. Třpytivé klima protkané zlatými dekoracemi ozdobilo netradiční artistické vystoupení. Opulentní náladu pak dotvořilo famózní filmové šampaňské Moët. Se světem filmu je úzce spojeno již bezmála 100 let, a to přímo na plátně i na oslnivých večírcích, kde generace slavných herců, hereček, producentů a režisérů oslavují právě s Moëtem. Je také exkluzivním šampaňským ACADEMY AWARDS/ OSCARŮ a téměř dvě desetiletí oficiálním šampaňským GOLDEN GLOBE AWARDS/ZLATÝCH GLOBU.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...

Společnost

Neuvěřitelná výdrž Jiřího Suchého

V roce 1931 u nás ještě vládl jako prezident Tomáš Garrigue Masaryk, v Duchcově...