Úvod Krása a zdraví Podkladová báze z léčivých květin
Krása a zdravíLifestyle

Podkladová báze z léčivých květin

35

zuii_podkladova_bazeDekorativní biokosmetika ZUII Organic představuje novinku – vyhlazující podkladovou bázi pod make-up, tzv. primer z přírodních složek. Všechny ženy, kterým není lhostejné jejich zdraví, tak mohou konečně bez obav využít všech výhod přírodní podkladové báze, která na rozdíl od primerů běžných výrobců neobsahuje silikony, mastek a další, pro tělo škodlivé látky.
Přírodní podkladová báze perfektně sjednotí a zjemní nerovnosti pleti a vytvoří hladký povrch pro pohodlné nanesení make-upu.
Harmonická skladba složek báze v nejvyšší biokvalitě působí jako vynikající ochrana pleti, zároveň ji ovšem zachovává přirozenou propustnost a pleť může volně „dýchat“. Výtažky z heřmánku, aloe vera a měsíčku lékařského, výtažek z růže damašské a další složky mají na pleť blahodárné účinky: pěstí ji, zklidňují a šetrně omezují přílišné maštění. Díky tomu pak make-up déle vydrží a nejsou nutné drobné korekce.
Díky dekorativní certifikované biokosmetice ZUII Organic již nemusíte dělat kompromisy – krása a vysoké nároky na čistotu a kvalitu přírodního složení se synergicky doplňují.

Květiny na tváři

Zuii Organic je australská značka přírodní dekorativní biokosmetiky. Všechny produkty Zuii jsou minimálně z 95 % složené z okvětních lístků léčivých květin a jejich výtažků, jako další přísady jsou při výrobě použity ty nejkvalitnější esenciální oleje, vitamíny a minerály. Biokvalita líčidel Zuii je certifikována mezinárodní agenturou Cosmos Organic. Netestováno na zvířatech, neobsahuje žádné chemické látky z ropy, parabeny, mastek, geneticky modifikované složky ani konzervační látky. Zuii je první výrobce certifikované biokosmetiky, která nabízí všechny nejoblíbenější výrobky pro líčení pleti, očí i rtů: pěstící make-up, tuhý pudr, tvářenky, oční stíny, tužky na oči, korekční tužky, lesk na rty, rtěnky, rozjasňovače. Noste květy na své tváři!

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...