Úvod Krása a zdraví Život jemným a zplihlým vlasům
Krása a zdraví

Život jemným a zplihlým vlasům

30

vyrobky oxygen moistureŽeny s jemnými a zplihlými vlasy, o které se chtějí náležitě starat, musí neustále volit buď mezi kvalitní péčí, které jejich vlasy potřebují, nebo dosažením luxusního objemu, po kterém touží. Pokud máte jemné vlasy, jistě víte, že právě tento typ kadeří vyžaduje zvláštní péči, aby byly vyživené, silné a vypadaly krásně. Běžně dostupné produkty však vlasy často spíše zatěžují a ve výsledku tak vlasy ochuzují o objem.
Nová vlasová řada Dove Advanced Hair Series – Oxygen & Moisture – obsahuje plně inovativní a jedinečné složení obohacené o technologii Oxyfusion. Tato řada s ošetřujícími složkami, které v sobě obsahují kyslík, hydratuje jemné vlasy a dodává jim objem. Spolu se svěží vůní, příjemným a jedinečným složením a pocitem lehkých vlasů je řada Oxygen & Moisture odpovědí na potřeby jemných a zplihlých vlasů.
Vlasová péče Dove Oxygen & Moisture je součástí řady Advanced Hair Series, která byla navržena tak, aby vyřešila dilema každé ženy při výběru té správné vlasové péče. Nyní už nemusíte dělat kompromisy, zdali si pořídíte přípravky, které vaše vlasy hydratují, nebo spíše přípravky na objem. Výrobky z řady Advanced Hair Series totiž vašim vlasům dodávají vyživující péči odpovídající jejich specifickým potřebám. S řadou Oxygen & Moisture mohou mít konečně i ženy s jemnými vlasy bez objemu kadeře, po jakých vždy toužily. Suché vlasy bez lesku budou při použití produktů řady Pure Care Dry Oil díky jedinečné kombinaci speciálních olejů krásné, jemné a hedvábně hladké. Nová řada Dove Oxygen & Moisture obsahuje šampon, kondicionér a vzdušnou masku na vlasy – tzv. „soufflé“.

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...