Úvod Osobnosti Celebrity Lancôme slaví 80 let se všemi svými ambasadorkami
CelebrityOsobnosti

Lancôme slaví 80 let se všemi svými ambasadorkami

30

lanc-me-w-w-party-2Generální manažerka společnosti Lancôme, Françoise Lehmannová, uspořádala večírek ve slavném Casino de Paris. ‚WÔW‘ party, v jejímž názvu se ukrývá i typické písmenko Lancôme, měla za cíl oslavit 80leté výročí od vzniku značky, kterou roku 1953 založil podnikatel Armand Petitjean.
Tato událost pro Lancôme znamenala příležitost oslavit svůj dlouhodobě jedinečný přístup k francouzské kráse. Od surrealistického focení, při němž hosté pózovali mezi gigantickými zvětšeninami legendárních produktů a atributů značky, až k okouzlujícímu oblouku z čerstvých růží, který sloužil za vstup do divadla a zároveň na hravou výstavu pečlivě uchovaných předmětů z archivů Lancôme. Zdálo se, jako by všechno kolem vás jasně a hlasitě říkalo: „La vie est belle en Lancôme“, tedy „S Lancôme je život krásný“.

Julia Roberts, Penélope Cruz, Kate Winslet…

Oslava 80 let od založení Lancôme byla zároveň oslavou ženskosti v podání Lancôme. To by však nebylo možné bez účasti žen, které zastupují značku dnes. Julia Roberts, Penélope Cruz, Kate Winslet, Lupita Nyong’o, Lily Collinsová, Alma Jodorowskyová a Daria Werbowyová se poprvé ocitly ve stejném čase na stejném jevišti, aby společně popřály značce Lancôme všechno nejlepší. Událostí hosty provázela Isabella Rosselliniová, která značce tak dlouho propůjčovala svůj jedinečný půvab, šarm a krásu.
Za jeden z vrcholů večírku, na kterém se sešlo více než 1200 hostí z oblasti krásy, módy, filmu a umění, lze považovat soukromý koncert Kylie Minogue, na kterém přítomným připomněla některé své nejslavnější skladby. Poté následoval francouzský DJ Kiddy Smile, který hrál dlouho do noci.
Françoise Lehmannová, spolu s Jean-Paulem Agonem (ředitelem a CEO koncernu L’Oréal, pod který společnost Lancôme spadá) a Nicolasem Hieronimem (prezidentem selektivních divizí L’Oréal), přivítali impozantní defilé vzácných hostů, kteří se na červeném koberci představili. Elettru Rosselliniovou Wiedemannovou, Michelle Rodriguezovou, Johna Legenda, Chrissy Teigenovou, Ellen von Unwerthovou, Iana Bohena, Soko, Petera Lindberga, Jin Min Hanovou, Petru Němcovou, Nicole Warneovou, Hanne Gaby Odieleovou, Lily Donaldsonovou, Dariu Strokousovou, Izabel Goulartovou, Merta Alase a Marca Piggotta, Riccarda Tisciho, Annu Ewersovou, Les Twins, Emmanuelle Altovou, Caroline Vreelandovou, Anthony Vaccarella, Christinu Pitanguyovou, Kristinu Bazanovou, Billy Hellovou, Ericu Pelosiniovou, Candelu Novembre, Uljanu Sergejenkovou, Yiqing Yin, Alexandra Mattiussiho, Joséphine de La Baume, Miroslavu Dumu, Chiaru Ferragniovou, Elenu Perminovovou, Jacquemus, Jamie Bochertovou, Gaiu Weissovou, Cameron Silverovou, Svevu Alvitiovou, Jeanne Damasovou, Evu Doll, Claru Pagetovou, Annu Clevelandovou, Cécile Togniovou, Chrystele Saint Louis Augustinovou. Zúčastnily se i Caroline de Maigretová, pařížská múza Lancôme a ztělesnění francouzského šarmu, a Lisa Eldridgeová, nedávno jmenovaná kreativní ředitelka divize make-upu společnosti Lancôme.

penelope-cruz-2 alma-jodorowsky daria-werbowy isabella-rossellini-4 julia-roberts-2 kate-winslet-1 lily-collins-2 lupita-nyong-o-3

Populární články

Související články

KnihyOsobnosti

Jirka, Mirek, Slávek a ti druzí…

Memoárová literatura patří ke čtenářsky nejoblíbenějším žánrům. Populární pražské Nakladatelství Olympia publikace životních...

CelebrityGurmánLifestyleSpolečnost

Šampaňské Mumm – styl hvězd zářijové edice pražského fashion weeku

Fashion week, který se letos odehrává v originálním barokním komplexu karlínské Invalidovny hostí  historicky...

CelebrityHodinkyŠperkySpolečnost

Montblanc představil v Houstonu novou kolekci psacích per StarWalker

U příležitosti blížícího se 50. výročí prvního přistání na Měsíci představil Montblanc...

Osobnosti

Emily Hobhouseová: Zachránit životy a zachovat mír

„Celý tento táborový systém, nelidský systém, hodnotím jako masovou krutost. Nemůže to...