Úvod Luxus Bižuterie Originální doplňky TOUS v Česku
BižuterieHodinkyLuxusMódaMódní trendyŠperky

Originální doplňky TOUS v Česku

27

Jakýkoliv outfit je možné ozdobit použitím správných doplňků. Jsou tou jiskrou, jež vytvoří váš unikátní a svérázný styl. Pomoci vám může značka TOUS, která nově přichází na český trh. Představuje elegantní a módní luxus, který je dostupný pro všechny.
Oficiálně byla značka TOUS uvedena v červnu tohoto roku v restauraci SOHO. První butik byl otevřen 1. září v OC Černý Most.
dvo_0219Produkce značky je trendy a luxusní. Spojuje tradiční řemeslné umění s nejmodernějšími technologiemi. Její tvůrci kladou důraz na módní design a inovace, a přitom věrnost svým klasickým tradicím. Vybrat správný artefakt vám pomůže zkušený tým profesionálů podle vašich konkrétních potřeb a vkusu.

Ikonický symbol TOUS

sweet-dolls-pendant-gold-vermeil-38-mm-ref-415904620czk-434900Roztomilý medvídek TOUS je symbol značky a zjevil se na samém počátku rozvoje společnosti, v roce 1985.  Podnes je představen ve všech kolekcích. Pro mnohé se stal významným talismanem pro štěstí a symbolem dětství. Svými plavnými liniemi a něžností vyvolává nejmilejší vzpomínky.

Od začátku do současnosti

Historie značky TOUS se začala psát v roce 1920, kdy Salvador Tous Blavi a Teresa Ponsa Mas otevřeli malou opravářskou dílnu  hodinek ve španělském městě Manresa. Důležitým se stal rok 1965. V té době rodinný obchod převzal Salvador Tous a jeho manželka Rosa Oriol o pět let později otevřela malý klenotnický ateliér, kde se začala se zabývat designem netradičních šperků. V roce 1985 dostal se na veřejnost ikonický medvídek TOUS a značka postupně vyšla na mezinárodní úroveň. Sortiment značky  se rozšířil a zahrnoval již i módní kabelky, sluneční brýle, hodinky, parfémy a jiné doplňky. dvo_0242 V současné době  je společnost aktivní na pěti kontinentech, její butiky najdeme ve městech jako je Barcelona, Madrid, New York, Šanghaj, Tokio či Moskva.

 

 

Připravila Maria Sorokina
Foto: TOUS

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...

Hodinky

Pouzdro z kávových kapslí

Kávě, tomu božskému nápoji, holduje většina z nás. To je na místě...

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...