Úvod Časopisy DÁMA magazín Stahujte nové vydání tabletové DÁMY!
DÁMA magazín

Stahujte nové vydání tabletové DÁMY!

30

Podzimní číslo luxusního ženského magazínu DÁMA je připravené ke stažení do vašeho chytrého telefonu a tabletu. Mějte svůj magazín vždy při sobě, ať jste kdekoli. QR kódy ke stažení pro Apple i Android najdete zde. Čerstvé vydání překypuje mnoha zajímavými tématy, rozhovory a články. Jako třeba:

img_2208-copyZachraňte slony!

O tom, jak celebrity zachraňují tlustokožce ohrožené pytláky bažícími po jejich klech se dočtete hned na jedněch z prvních slidů vašeho tabletu nebo telefonu. Globální dobročinná kampaň startovala na Fashion Weeku v New Yorku.

Skvělá Meryl Streepimg_2225-copy
Rubrika Profil přinese méně známé informace o herecké ikoně Meryl Streepové i o jejím posledním filmu.

img_2227-copyRůžová nejenom pro princezny

Shopping Guide: náš průvodce nakupováním si tentokrát vzal do hledáčku trendy růžovou, dále sexy černou a nakonec  – královsky dobrou modrou barvu.

Nová tvář Kristiny Kloubkovéimg_2239-copy

Koho jsme vyzpovídali v hlavním rozhovoru čísla? Kristinu Koubkovou, moderátorku, tanečnici herečku a nově také tvář podzimní kolekce značky Stefanel. Nechybějí samozřejmě modely, které charismatická Kristina předvedla našim fotografům.

img_2249-copyKariéra postavená na obočí
Co dokáže malá změna úpravy obočí… Jak ale začít? Jakou úpravu zvolit? Které přípravky vyzkoušet? Poradí autoři rubriky Beauty Trends.

O vlasech s odborníkemimg_2252-copy

Skvělý rozhovor s expertem na vlasy Danielem Campbellem vychází v sekci Hair Trends. Najdete zde také přehled aktuálníc trendů v účesech a tipy, jak mít opravdu husté vlasy.

img_2262-copyElegantní Francie

Normandie, Tolouse a Provence, na tyto tři regiony jsme se zaměřili v cestovatelské rubrice. Každý oplývá neopakovatelnou atmosférou, kterou tvoří překrásné památky, nádherná krajina, milí obyvatelé a – báječná kuchyně. Poznejte je blíže!

V nové tabletové DÁMĚ najdete ještě více módních tipů a inspirace. Nechybí oblíbená rubrika věnovaná bydlení a další témata. Časopis přináší také soutěž o luxusní kabelku Stefanel. Hodně štěstí v soutěži a zábavy při četbě přeje redakce.

Populární články

Související články

ČasopisyDÁMA magazínLuxusŠperky

Náramek ve tvaru šroubu? Proč ne?

3. dubna 2017 představí Cartier na Salone del Mobile v Miláně nový náramek...

DÁMA magazín

Vyhlašujeme vítěze soutěží z prosincové DÁMY

Prosincové vydání tabletového magazínu DÁMA přineslo hned dvě soutěže. Čtenářky soutěžily o luxusní...

DÁMA magazín

Vydali jsme prosincovou DÁMU pro váš tablet!

Milé čtenářky, to nám ale přituhuje! Hlavní módní trendy pro letošní zimu,...

DÁMA magazín

Léto je tady a s ním nová DÁMA!

Milé čtenářky, nové číslo luxusního magazínu DÁMA letí do vašeho tabletu a...