Úvod Krása a zdraví Original UK Honzy Kořínka
Krása a zdravíTrendy zdraví a krásy

Original UK Honzy Kořínka

28

Kadeřník Honza Kořínek pro letošní podzim a zimu připravil překvapení. Světu představuje svou novou kolekci plnou fashion inspirace s názvem Original UK. Jak už název napovídá, focení se konalo v centru Spojeného království v Londýně.

„Pro mě je Londýn srdcová záležitost, rád se tam vracím, inspiruji, odpočívám, užívám a pracovat tam, to byla jednoznačně velká výzva. Navíc s místní modelkou, kterou jsem si vybral,“ říká Honza Kořínek.

bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-6

Kolekce Original UK ukazuje nejnovější trendy současnosti. Najdete v ní tolik populární ofiny, vlny, messy vzhled i stylingy do mikáda. To vše se podařilo českému úspěšnému kadeřníkovi propojit. „Nebudu říkat, že to byla snadná práce. Ono česat v podmínkách, kdy vám prší, fouká a nemáte stálé zázemí, zásuvku ani zrcadlo, je dost obtížné. Během dne nám dokonce několikrát zapršelo, ale všechno se nakonec zvládlo dobře,“ vzpomíná na práci v londýnských ulicích oblíbený kadeřník.

bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-9

Honza je spokojen, že se mu všechny současné trendy podařilo zapracovat do jedné kolekce. „Místní modelka byla natolik krásná, měla dokonalé vlasy, že práce s ní byla velmi příjemná. Mohl jsem tvořit bez jakýchkoli omezení. Baví mě, jak se ty odlišné trendy dají hezky propojit. Například barevná ofina a stažené vlasy do velmi jednoduchého drdolu, nebo naopak vlnky, které vypadají skvěle,“ říká Honza Kořínek.

bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-5

Kolekce Original UK vznikala výhradně s českým týmem, který si Honza Kořínek do Londýna přivezl, jedinou výjimkou byla modelka Bran Wen – tu kadeřník vybíral spolu s fotografem on-line. „Byla to docela legrace, měli jsme na výběr několik slečen, ale Bran Wen nám přišla velmi zajímavá. A pak se ukázalo, že byla i velmi milá, pohodová a ochotná experimentovat,“ vysvětluje Honza Kořínek a dodává, že je na svůj tým pyšný.

bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-2

„Dělá se nám spolu krásně. Nemám vůbec chuť nic měnit. Netoužím po focení s nějakým světovým fotografem, protože Petr Kozlík, se kterým spolupracujeme je světový a stejně tak to mám i u vizážistky Klaudie Havlové,“ pochvaluje si majitel Hair studio Honza Kořínek. Honzovi byla oporou i jeho kolegyně Anna Vejvodová, která společně s ním chystala vlasové kreace.

bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-14 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-13 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-12 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-11 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-10 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-9 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-8 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-7 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-6 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-5 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-4 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-3 bran-wen-original-uk-hair-studio-honza-konek-2

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...