Úvod Krása a zdraví Louis Vuitton na cestě do nových smyslových krajů
Krása a zdravíLuxusTrendy zdraví a krásy

Louis Vuitton na cestě do nových smyslových krajů

30

 

Louis Vuitton pokračuje na své krásné cestě plné emocí třemi novými parfémy, které zachycují atmosféru nekonečných prázdnin, úchvatných destinací plných slunce, modrého nebe, bujících zahrad a moře. Okouzlující triptych výrazných barev a vůně optimismu. 

Na své neúnavné cestě za inovací vytvořila značka Louis Vuitton nový typ parfému – Cologne Perfume, který kombinuje lehkost citrusového oparu a hloubku vůně květin.  Pro mistra parfuméra Jacquese Cavalliera Belletruda to byla velmi osobní výzva.

 

100ml_COLOGNES_GAMME_01_ETUI_JPEGS RVB

„Snil jsem o tom, že vytvořím parfém lehký jako vzduch. Chtěl jsem najít tu takřka nepatrnou hranici mezi svěží a příjemnou, ale velmi prchavou letní kolínskou, a trvalejší a výraznější přítomností parfému, který se na kůži rozvíjí. Sun Song, Cactus Garden ad Afternoon Swim jsou jako různé barvy nekonečného léta a dlouhých letních večerů. Mají schopnost léto prodloužit, protože jsem je vytvořil se stejnou úctou jako parfém – z vzácných a přírodních materiálů mimořádné kvality. Jsou to vůně světla, jejichž tóny kypí přirozeností.“ A jejich názvy slibují dobrodružství.

SunSong_Ingredient_RVB

Podívejme se nejprve do Kalifornie, která nabízí neuvěřitelně impozantní pohledy na krajinu: kilometry pláží lemovaných pěnou mořského příboje, který čeká na surfaře; unikátní, neonem filtrovaná kvalita světla; frenetické barvy ulice na pozadí jemně třpytivé oblohy; terasy se sukulenty a až nadpřirozeně nádherné dny – a hvězdy, sport a příběhy ze života, podle nichž by se však dal napsat román nebo natočit film…Ve vzduchu Západního pobřeží je cítit svoboda, vášeň a divoká kreativita, která se nyní stala inspirací pro vůně, které jsou spontánní jako kolínské a zároveň elegantní jako parfém.

SunSong_Bottle_RVB

Louis Vuitton chtěl podtrhnout lehkomyslnou bezstarostnost těchto nových vůní a pozvala umělce Alexe Israela, aby vytvořil obaly, které odrážejí jejich osobitý charakter, jejich „vnitřní světlo“ a barvu. Alex Israel je multimediální umělec, filmař, který jde moderní cestou a ke své umělecké expresi využívá každý vektor. Jeho velkou inspirací je jeho rodné město Los Angeles  – „Město andělů“ – se všemi jeho kontrasty a unikátně barevnou oblohou. Alex Israel pojal všechny tři vůně jako jednu část svého světa – spároval parfém s emblematickým výtvarným motivem, který vyjadřoval duši každé voňavé kompozice.

CactusGarden_Ingredient_RVB

Sun Song, Cactus Garden a Afternoon Swim mají jednoduchou strukturu. Jejich architektura klade důraz na autentičnost květu, rostliny nebo ovoce. V Sun Song je hlavním hrdinou květ pomerančovníku a výsledná vůně je jako pohlazení slunečním paprskem. Cactus Garden stojí na vůni exotického čaje maté, a i díky tomu vytváří dojem krásného odpoledne na exotické terase. Vůně Afternoon Swim, která spoléhá na realisticky pojatý, optimistický pomeranč, působí jako ponoření se do oceánu radosti.

CactusGarden_Bottle_RVB

Ve výtvarné rovině je Sun Song „léto“ zosobněné čočkou slunečních brýlí, která vypadá jako zhmotněné slunce. Cactus Garden si pohrává s motivem „desperado“, který skládá poctu fascinující kalifornské krajině. Afternoon Swim surfuje na „nové vlně“, která se valí Pacifickým oceánem.

AfternoonSwim_Ingredient_RVB AfternoonSwim_Bottle_RVB

 

Populární články

Související články

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...