Úvod Krása a zdraví La Praire atelier
Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

37

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům La Prairie Switzerland.  Oficiální gala koktejl, kterého se účastnili zástupci společnosti La Prairie ze Švýcarska a exkluzivní distributor Glamour Distribuce, vážení hosté a významné osobnosti, proběhl 16. a 17. října.

DSC00033

Večerem provedla Pavlína Němcová, modelka a moderátorka, pozvání přijaly i zpěvačka Leona Machálková či módní návrhářka Beata Rajská. Mezi hosty zářila i slovenská modelka Karolína Chomisteková. Podávaly se kaviárové kanapky a do zlata laděné fingerfood a samozřejmě champagne.

DSC00115

Švýcarská značka La Prairie je déle než 85 let synonymem nejvyššího omlazení pleti. Butikový koncept je ojedinělým počinem, v Evropě podobný nenajdete. Je předzvěstí budoucích kroků značky, jejíž produkty si oblíbily ženy po celém světě. La Prairie chce klientkám umožnit pocit luxusu ve všech jeho podobách, jak v unikátních rituálech a anti-agingových přípravcích, které po léta vyrábí a jejichž receptury přísně tají, tak i v ojedinělém přístupu prodeje.

DSC09026

V elegantním prostředí La Prairie Atelieru se snoubí puristický styl švýcarské značky s monumentálním duchem Prahy. Čistý design prostoru navrhlo prestižní francouzské interiérové studio 7 LIEUES. Dominantou šedo stříbrného interiéru je originální světelná dekorace, připomínající stékající ledovcovou vodu ze Švýcarských Alp, společně s impozantními sloupy historického domu situovaného nedaleko nákupní tepny Na Příkopě.

DSC08671

Příběh značky La Prairie

Na břehu Ženevského jezera byla kdysi založena klinika La Prairie s jediným účelem: nabídnout cestu k omlazení. Dr. Paul Niehans, absolvent Curyšské univerzity, byl přesvědčen, že věda je klíčem k odhalení tajemství věčného mládí. Po letech výzkumu dosáhl v roce 1931 zásadního průlomu: vyvinul buněčnou terapii s omračujícími výsledky. Jeho přístup byl stejně odvážný jako efektivní. Zvěsti o klinice se rychle šířily napříč elitními kruhy. Hovořili o ní všichni: výtvarní umělci, královské rodiny i světoví vůdci. Brzy se stala svatyní omlazení – místem, kde se zastavil čas.

DSC09229

Stejná odvaha, s jakou Dr. Niehans vyvinul buněčnou terapii, charakterizuje značku La Prairie od jejího vzniku. La Prairie, inspirovaná Niehansovou klinikou, vytvořila exkluzivní buněčný komplex. Toto po čtyři desetiletí střežené tajemství je srdcem buněčné vědy La Prairie a společně s dalšími přelomovými ingrediencemi povyšuje vědu na umění péče o pleť. Vznešené vzorce, jež jsou páteří pečujících produktů, jsou bohaté na ty nejcennější složky, jako jsou výživný kaviár, vzácná platina a přepychové zlato.

DSC09259

Exkluzivní buněčný komplex, nepřekonaný štít proti stárnutí, je vědeckým podpisem La Prairie. Tento tajemstvím opředený elixír mládí je srdcem téměř všech pečujících produktů La Prairie již od roku 1978. Přináší nový život a energii buňkám, čímž posiluje proces přirozené obnovy pokožky v místech, kde se rodí krása.

DSC00058

Exkluzivní buněčný komplex je natolik mimořádný, že La Prairie dělá vše pro to, aby ochránila jeho původ. Kromě patentu a různých ochranných postupů využívá tři samostatné laboratoře, aby zajistila, že zůstane i nadále tajemstvím. V jedné laboratoři se utváří kvasinky, druhá laboratoř je zodpovědná za proces fermentace dalších mikroorganismů a třetí laboratoř mísí všechny složky dohromady.

DSC08593

Svět La Prairie byl odjakživa uměleckým spojením vědeckých průlomů, krásy a ladnosti, hledání nadčasové krásy, jež podtrhuje neodmyslitelné spojení La Prairie s uměním. Pro La Prairie je umění více než jen inspirace – je to přístup.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...