Úvod Lifestyle SEAT i v letních měsících nabízí své modely za ostré ceny
LifestyleSpolečnostTipy DÁMY

SEAT i v letních měsících nabízí své modely za ostré ceny

48

SEAT i v letních měsících nabízí své modely za ostré ceny

• Ibiza v ostré výbavě COPA za 229 900 Kč
• Kombi Ibiza ST v provedení COPA za 244 900 Kč
• Leon COPA 1.2 TSI přijde na 326 900 Kč, základní Leon 1.4 na 289 900 Kč
• Výbava COPA také pro vozy Altea a Altea XL
• Nové Exeo 2.0 TDI Multitronic již od 684 900 Kč

I v letních měsících SEAT nabízí atraktivní edici COPA ve vysoké výbavě za nečekaně příznivé ceny. Také základní ceny mnoha oblíbených modelů značky SEAT, od Ibizy, přes Leon a Alteu až po novou Alhambru zůstávají na své mimořádně nízké úrovni. Zákazník si může navíc zvolit výhodné financování SEAT LIGHT od ŠkoFINu s minimálním nebo až nulovým úrokem. Součástí nabídky je i zvýhodněný balíček pojištění včetně náhradního vozu zdarma od pojišťovny Allianz.

Cena atraktivního třídveřového modelu Ibiza SC poháněného hospodárným motorem
1.2 o výkonu 44 kW/60 k zůstává na částce 189 900 Kč. Ve výbavě přitom nechybí ESP,
4 airbagy, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, výškově a podélně nastavitelný volant, elektrohydraulický posilovač řízení, elektrické ovládání oken předních dveří a tónovaná skla. Podobně vybavené prostorné kombi Ibiza ST lze pořídit již za 234 900 Kč, a to včetně praktických podélných střešních nosičů.

Hitem letošního léta mohou být ještě lépe vybavené modely Ibiza COPA poháněné motorem 1.2 51 kW/70 k. Pětidveřová Ibiza COPA má oproti výše uvedeným základním verzím výbavu rozšířenou například o klimatizaci, tempomat, 15“ kola z lehkých slitin, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, rádio s přehrávačem CD/MP3, centrální zamykání, elektricky ovládaná zpětná zrcátka v barvě vozu a sedadla s čalouněním COPA. Kombi Ibiza ST COPA se může navíc pochlubit nejen objemem zavazadlového prostoru 430 litrů, ale i paketem schránky. Díky tomu lze velkorysý vnitřní prostor ještě lépe využívat pro přepravu drobných i méně skladných předmětů. Cena modelů COPA byla stanovena na 229 900 Kč (pětidveřová Ibiza), resp. 244 900 Kč (Ibiza ST).

Kompaktní hatchback střední třídy SEAT Leon 1.4 o výkonu 63 kW/85 k lze získat za 289 900 Kč. V bohaté sériové výbavě jsou zahrnuta 15“ kola, 5 dveří, ESP s EBA,
6 airbagů, posilovač řízení, elektrické ovládání oken vpředu, elektricky ovládaná zpětná zrcátka, výškově a podélně nastavitelný tříramenný sportovní volant a centrální zamykání s dálkovým ovládáním.

Nové modely Leon COPA 1.2 TSI 77 kW/105 k jsou připraveny splnit ještě náročnější přání, a to za cenu, která je neméně atraktivní. Pětidveřový hatchback poháněný temperamentním a zároveň velmi úsporným čtyřválcem TSI stojí pouhých 326 900 Kč, přestože jeho výbava obsahuje mimo jiné klimatizaci Climatic, tempomat, 16“ kola z lehkých slitin, ESP s EBA a XDS, bederní opěrky v předních sedadlech, rádio s přehrávačem CD/MP3, multimediální port USB/AUX-in a palubní počítač, dále přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, multifunkční volant a čalounění sedadel COPA.

Modelová řada Altea, určená zejména pro mladé dynamické rodiny s aktivním životním stylem, dostala do vínku stejně sportovní geny jako Leon, ale své posádce nabízí ještě více vnitřního prostoru a variability. U základního provedení Altea
1.4 63 kW/85 k zůstává cena rodinného vozu vybaveného podobně jako Leon 1.4 těsně pod hranicí 300 000 Kč (přesně 299 900 Kč). Alternativou pro náročné jsou modely Altea COPA, které stojí 349 900 Kč se zážehovou jednotkou 1.2 TSI 77 kW/105 k, resp. 390 900 Kč s mimořádně hospodárným turbodieselem 1.6 TDI CR 77 kW/105 k. Ve výbavě modelů Altea COPA nechybí 16“ kola z lehkých slitin, klimatizace Climatronic, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, sedadla s čalouněním COPA, tempomat, rádio s přehrávačem CD/MP3, elektricky ovládaná a vyhřívaná vnější zpětná zrcátka, elektrické ovládání oken předních dveří a multimediální port (USB/AUX-in).

Ještě větší Alteu XL s prodlouženou karoserií a zavazadlovým prostorem o objemu
532 litrů lze koupit v základní výbavě zahrnující 6 airbagů, ESP s EBA, centrální zamykání a mnoho dalších prvků s motorem 1.4 63 kW/85 k již za 320 900 Kč. Zájemci o prostorný a všestranný vůz pro dlouhé rodinné výlety by měli zaměřit svou pozornost na atraktivní model Altea XL 1.6 TDI CR Style. Moderní turbodiesel s přímým vstřikováním common rail má temperamentu na rozdávání, ale v interiéru nedává o své činnosti příliš vědět a při bilancování provozní hospodárnosti potěší příznivými hodnotami spotřeby paliva. Cena 429 900 Kč zahrnuje klimatizaci Climatronic, 16“ kola z lehkých slitin, tempomat, multifunkční volant v kůži, elektrické ovládání oken zadních dveří a USB port. Zastánci benzinu si mohou Alteu XL Style vybrat v rámci akční nabídky s motorem
1.2 TSI 77 kW/105 k za 388 900 Kč, resp. s motorem 1.4 TSI 92 kW/125 k za 408 900 Kč.

Pro dobrodružné povahy je připraven robustní model Altea Freetrack přitažlivý jak svým designem, tak i vstupní cenou 541 900 Kč za verzi 1.6 TDI Style, v jejíž výbavě nechybí 17“ kola z lehkých slitin, klimatizace Climatronic, 6 airbagů, systémy ABS, TCS a ESP, tempomat, rádio s přehrávačem CD/MP3, handsfree Bluetooth, natáčecí bi-xenonové světlomety, parkovací senzory vzadu, vyhřívané čelní sklo u sloupku A, vyhřívaná přední sedadla, dešťový senzor a funkce Coming home. Motoristé, kteří se vydávají často na výpravy mimo zpevněné cesty nebo jsou vášnivými vyznavači zimních sportů, dokážou ocenit vyspělý systém pohonu všech kol v modelu Altea Freetrack 2.0 TDI CR
103 kW/140 k 4×4 Style nabízeném za pouhých 599 900 Kč.

Všestranný rodinný automobil SEAT Alhambra nabízí obrovský vnitřní prostor pro pět až sedm cestujících, který lze přizpůsobovat rozmanitým potřebám. Základní provedení s výkonným motorem 1.4 TSI 110 kW/150 k a bohatou výbavou, která zahrnuje mimo jiné 16“ kola s pneumatikami ContiSeal rozměru 205/60, klimatizaci Climatic, stabilizační systém ESP s EBA, systém kontroly tlaku v pneumatikách, asistenta nouzového brzdění, airbag řidiče a spolujezdce (deaktivovatelný), boční airbagy vpředu, hlavové airbagy, kolenní airbag řidiče, boční posuvné dveře, elektricky ovládaná a vyhřívaná zpětná zrcátka s LED diodami, přední mlhovky s integrovanou funkcí odbočovacích světel, funkci Start/Stop, systém rekuperace, elektronickou parkovací brzdu a tři podélně posuvná sedadla ve druhé řadě s funkcí sklápění „Easy Fold“, stojí pouhých 619 900 Kč.

Novinkou v řadě Exeo jsou modely Exeo 2.0 TDI CR Multitronic 105 kW/143 k, které kombinují komfortní plynulou převodovku s dynamickým, kultivovaným a hospodárným turbodieselem. Výbava Reference zahrnuje stabilizační systém ESP včetně brzdového asistenta EBA, elektrické ovládání oken předních a zadních dveří, rádio s přehrávačem CD/MP3, palubní počítač, 7 airbagů, klimatizaci Climatronic a integrované přední mlhovky. Změny v konstrukci sedadel přinesly od modelového roku 2011 více místa pro cestující vzadu. Na sedany Exeo a kombi Exeo ST se vztahuje tříletá záruka. Vznětové Exeo s převodovkou Multitronic lze pořídit již za 684 900 Kč.

Výše uvedené akční ceny vozů SEAT platí v období od 1. 7. do 30. 9. 2011 a nejsou podmíněné žádnou formou financování. Více informací o aktuálních akčních modelech SEAT najdete na www.seatnews.cz.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...