Úvod Krása a zdraví Nové lesky na rty Vinyl MAX od RIMMEL London
Krása a zdravíLifestyleTipy DÁMY

Nové lesky na rty Vinyl MAX od RIMMEL London

40

POZNEJTE NOVÝ STUPEŇ OBJEMU!
Vaše rty mohou být nyní ještě větší a krásnější. Poznejte zcela nový stupeň svůdnosti. Lesk Vinyl Gloss od RIMMEL London partří již dlouhou dobu mezi oblíbené produkty, které nesmějí chybět ve vaší kosmetické taštičce. Nyní přichází v úžasné objemové verzi pro dokonale smyslné rty. Připravte se na zcela nový objem vašich rtů! Úžasný objem však neznamená, že byste se musela vzdát pocitu hebkých rtů. Vinyl MAX o ně pečuje a zanechává je dokonale měkké a hebké. Je čas napumpovat vaše rty na maximum!
Splňte si svůj sen o krásných rtech
Nyní máte možnost vytvořit zcela nový tvar vašich rtů. Nové složení lesku Vinyl MAX umožňuje jednoduše vytvarovat perfektní “našpulený” výraz. Objemový komplex obsahuje hyaluronové vyplňující sféry, které viditelně zvětší vaše rty. Drobné linky a vrásky mizí a rty se doslova zvětšují před očima. A co víc? S Vinyl MAX jsou vaše rty nejen krásné, ale zároveň je o ně dokonale pečováno. Jemné složení lesku přináší skvělý pocit, díky kterému zapomenete, že lesk vůbec máte. Zapomeňte na nepřijemné lepení rtů! Plné a krásné rty získáte jediným tahem. Rozmazlování vašich rtů ještě nikdy nebylo tak snadné! Barvy jsou ohromující a nádherně výrazné!
S leskem Vinyl MAX to všechno skutečně můžete mít! Už nemusíte dělat žádné kompromisy a můžete mít maximum lesku, luxusní pocit i neuvěřitelnou barvu.
Odstíny pro každou příležitost
Barva pro den, na noc, na zítra… Možná to zní pohádkově, ale tento lesk se skutečně hodí pro jakoukoliv příležitost! Paleta módních odstínů přesně zapadne do vašeho světa. Nakupovaní, noční schůzky, párty nebo nedělní oběd… Barvy velkoměsta vás provedou londýnským životem.
Ohromující balení
Balení lesku Vinyl MAX je prostě ohromující! Vaše rty nejsou jedinou věcí, která získala na objemu. Toto velkolepé, luxusní balení vyvolává pocit pevnosti a přepychu. Maxi sametový aplikátor se zásobníkem se postará o maximum barvy! Maximální pokrytí, úžasné barvy a neuvěřitelný lesk jen jediným tahem! Embosovaná korunka na vrcholu víčka dokončuje jedinečný vzhled.
Krásná Georgia
Nechte se inspirovat touto londýnskou kráskou. V tiskové kampani na lesk Vinyl MAX má londýnská dívka Georgia May Jagger na rtech lesk Vinyl MAX ve žhavém novém odstínu Addictive (301), který ladí s jejími super cool DJ sluchátky. Okouzlující, zábavná, roztomilá, sexy… Naprosto úžasná… naprosto RIMMEL!

SOUHRNNÉ ÚDAJE
Lesky Vinyl MAX od RIMMEL London

RIMMEL London představuje nové lesky na rty Vinyl MAX pro MAXimálně smyslné rty!
RIMMEL London zvětšil svou kultovní klasiku do MAXimálních rozměrů. Díky revolučnímu objemovému složení a chytrému MAXimálnímu aplikátoru jsou rty MAXimálně krásné a plné. MAXimální lesk, MAXimální komfort, MAXimální barvy!

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

Krása a zdraví

Představujeme jedinečné Ozdravné centrum FUZHI

V čase respiračních chorob, dlouhotrvajícího boje s pandemií covidu a dalších nástrah, oslabujících naší...

Krása a zdravíWellness

Věnujte v novém roce více času péči o tělo a mysl

Že je novoroční předsevzetí považováno za klišé? Ne tak docela. Zvolíte-li si...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...