Úvod Kultura Přehlídka Terezy Maxové Fashion for kids představila novou kolekci pietro filipi
KulturaSpolečnost

Přehlídka Terezy Maxové Fashion for kids představila novou kolekci pietro filipi

34

Charitativní přehlídka Terezy Maxové Fashion for kids se nepochybně řadí po bok nejlepších módních akcí letošního podzimu. Pražský Obecní dům 2. listopadu při této příležitosti navštívila česká topmodelka Paulina Pořízková. Herečka Aňa Geislerová v rámci ní poprvé představila novou kolekci pro českou módní značku pietro filipi. Během 7. ročníku přehlídky se Tereze Maxové na pomoc dětem podařilo získat 6 milionů korun.

Na nové kolekci oblečení „Aňa for pietro with love… all you can eat“ pro sezónu jaro/léto 2012 české značky pietro filipi se podílela již poněkolikáté Aňa Geislerová. K vidění byly i modely z předešlé kolekce „Aňa for pietro with love… house of cards“. „Tato česká módní ikona přenaší svůj osobitý styl do svých módních návrhů. Tvůrčí myšlení, cit pro estetično a zároveň tak trochu volnomyšlenkářství až rošťactví se projevuje ve výběru barev, zajímavých dezénech i neotřelých kombinacích, které vyjadřují silnou osobnost své nositelky,“ jmenuje hlavní hereččiny přednosti oficiální webová stránka značky.

Charitativní přehlídky se zúčastnilo velké množství známých tváří českého módního světa. Kromě Terezy Maxové a Ani Geislerové byly na mole k vidění české topmodelky Denisa Dvořáková a Paulina Pořizková. Ta se na něm objevila po 12 letech a okamžitě se stala hlavní hvězdou večera. Novou kolekci představila také návrhářka Klára Nademlýnská. Italský módní dům Missoni se na akci podílel uvedením své předkolekce jaro 2012.

Nadaci Terezy Maxové se během večera podařilo získat 6 milionů korun. Předchozí ročníky dětem z dětských a kojeneckých ústavů na pomoc vybraly 29 milionů.

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...

Kultura

Haló, paní Bohunko…

Populární pražská AA-gallery výtvarného umění v Domě u Černohorských na Újezdě je...