Úvod Knihy „Dějiny českých zemí“ slibují: kniha změní Váš pohled na českou historii
KnihyKultura

„Dějiny českých zemí“ slibují: kniha změní Váš pohled na českou historii

32

Podzimním a předvánočním knižním hitem se v říjnu stala monumentální encyklopedie českých dějin doplněna o bohatý obrazový materiál.

Kolektiv fundovaných historiků a odborníků na jednotlivé historické mezníky pod vedením PhDr. Jana Randáka, Ph.D vytvořil dílo, ve kterém nechybí byť jediná významná dějepisná událost, politický převrat, společenský či kulturní podtext. V kapitolách DOKUMENT si můžete přečíst důležité listiny a dokumenty. Na dvojstranách UDÁLOST si můžete komplexně prostudovat signifikantní data, bitvy, konflikty, náboženské spory a další. Na stránkách věnovaných OSOBNOSTEM můžete zjistit mnoho nového, co jste ještě neslyšeli.

Na 432 stranách naleznete celý vývoj českých zemí od úplného prvopočátku až po současnost. Dílčí kapitoly jsou obohaceny o unikátní obrázky a fotografie, tabulky, grafy, medailony či rodokmeny panovnických rodů na našem území nebo chronologický rejstřík o více než 3500 položkách.

Kniha je psána velmi poutavým jazykem. Může sloužit nejen jako plnohodnotná studijní pomůcka budoucím historikům, ale také jako atraktivní a zajímavá literatura pro zájemce o dějepis, a to všech věkových kategorií.
Nutno podotknout, že se blíží Vánoce a tato kniha by byla výjimečným a praktickým dárkem. Navíc ke každé knize nyní dostanete poukaz v hodnotě 1000 Kč na romantický výlet na nějaký z českých zámků.

Chcete-li se dozvědět, zda jsou Lipany opravdu národní tragédií, kolik nás stáli sovětští vojáci, jak se měl Karel Havlíček Borovský v Brixenu či jak šlo nejrychleji zbohatnout v 16. století, navštivte jakékoliv knihkupectví a zakupte knihu za 999 Kč, či objednávejte na www.dejiny-ceskych-zemi.cz za speciální internetovou cenu 899 Kč!

Populární články

Související články

KnihySport

Černí andělé jsou holky!

Legendární dámský házenkářský klub Baník Most oslavil před krátkým časem 70 let...

Knihy

Zcela výjimečná literatura

Na knihkupeckých pultech se v pyramidách překladového balastu jako příslovečný diamant v hoře hlušiny...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...