Úvod Lifestyle Bydlení Příběh židle EDGE pokračuje
Bydlení

Příběh židle EDGE pokračuje

35

Edge_white_front_red„Vybraný designový výraz“ židle EDGE mladého českého designéra Petra Novagua před dvěma lety oslovil mezinárodní odbornou porotu natolik, že se rozhodla zařadit ji do exkluzivní kolekce výrobků s nejlepším designem na světě a přidělit ji ocenění red dot. Na pozornost a zájem, který vysoce odolná, celohliníková židle vyvinutá pro univerzální užití v interiéru i exteriéru u odborníků i veřejnosti vzbudila, Petr Novague zareagoval novou modelovou řadou, originálním nekonvenčním vzhledem a mimořádnou praktičností rozvíjející úspěšný koncept.
„Při navrhování nové modelové řady jsem vycházel z toho, že židli EDGE zákazníci umisťovali především do interiérů, nyní tedy díky měkčené plstěné části nabízí ještě pohodlnější sezení. Navíc je možné tvořit atraktivní barevné kombinace na bílém a černém podkladu – například s červenou, žlutou, zelenou, hnědou nebo oranžovou. Židle doplňuje stolový systém E.T., založený na možnosti diktovat si rozměry stolu a druhy stolových desek. Podnož stolu lze barevně kombinovat s deskou,“ přibližuje novinku Petr Novague.
Petr Novague je jedním z mála českých designérů, kterému se podařilo získat prestižní mezinárodní cenu red dot hned dvakrát – letos s produktovou řadou pojistek SALTEK.
BlackOrange_black_orange

Populární články

Související články

BydleníLifestyleLuxus

Designové doplňky Moser nově v exkluzivním zastoupení multibrandového butiku The Store

Multibrandový butik The Store rozšiřuje své portfolio luxusních světových značek a přináší...

BydleníLifestyle

Louis Vuitton parfém pro váš domov

Cestování je stálé téma v srdci značky Louis Vuitton – již od jejích...

BydleníLifestyleVýstavy

Jak se dělá vintage interiér?

Co by byl domov bez zařízení a vybavení, ve kterém se člověk cítí...

BydleníLifestyle

Cartier zdobí i interiéry

Příběh vzniku interiérových doplňků značky Cartier se začal psát ve stejné době,...