Úvod Lifestyle Bydlení Louis Vuitton parfém pro váš domov
BydleníLifestyle

Louis Vuitton parfém pro váš domov

37
Cestování je stálé téma v srdci značky Louis Vuitton – již od jejích začátků. A proto nepřekvapí, že se tento motiv objevuje i jako inspirace vonných kreací této značky. Je to o nastavení mysli, která chce objevovat a dobývat svět svojí neukojitelnou zvídavostí a „lehkostí bytí“ – právě taková mysl je stálou múzou mistra parfuméra Jacquese Cavalliera Belletruda. Poté, co v roce 2016 vytvořil první kolekci dámských parfémů, následovala v roce 2018 řada vůní pro muže. A nyní se mistr parfumér vydal na další „cestu“: přichází čtyři vonné svíčky, které dodají vašemu domovu jedinečnou atmosféru.  
Dehors Il Neige_2

 

Keramika s nomádským duchem
Pohyb je zdrojem inspirace pro značku již od prvních kufrů, které kdysi Louis Vuitton vyrobil, až po kolekce ready-to-wear a parfémy. I proto chtěl Marc Newson přispět k návrhu prvních parfémovaných svíček Louis Vuitton. Kalíšky jsou z ručně vyráběné keramiky jedinečného tvaru. Byly navrženy tak, aby se snadno a pohodlně držely a přenášely – i proto mají ouško z přírodní kůže, emblematického materiálu Louis Vuitton. Ouško je připevněno ke keramickému kalíšku kovovými cvočky. Pokud se chcete vydat na voňavou cestu, stačí sejmout kovové víčko, které poslouží jako podložka pod svíčku. Vonný vosk litý ve francouzském Grasse v barevném detailu: knot potažený jemnou vrstvou pigmentu, který se také aplikuje ručně v Grasse. Čistý, matný povrch svíčky v bílé barvě kontrastuje s lesklým zlatým kovem víčka/podložky. Smyslnost ouška z přírodní kůže umocňuje slib tepla a útulné atmosféry. Jako suvenýry z cest, mementa nezapomenutelných chvil – i keramické svíčky Louis Vuitton budou mít své trvané místo ve vašem domově.
Feuilles d'Or_3
Emoce vnějšího světa, uvnitř 
Mistr parfumér Jacques Cavallier Belletrud chtěl zachytit vůně, které jsou cítit venku, a přenést je do interiéru. Všechny čtyři svíčky jsou koncipovány jako dům s okny otevřenými do světa – nebo jako poetický vánek, který zavane do místnosti a usadí se v ní. Kreace mistra parfuméra evokují krajiny, které navštívil, i provoněné domovy. Všudypřítomná je interakce mezi nádhernou venkovní přírodou a naší potřebou vytvářet si útulné hnízdo. První růžová poupata ze zahrady, horké tropické slunce prosvítající skrze bílou bavlnu, vyprahlý porost, který svojí kořeněnou vůní proniká do oblečení při procházce v lese, kouzlo padajících sněhových vloček, které pozorujeme přes okno z místnosti vyhřáté krbem – čtyři vůně, zkomponované jako momentky uchované v čase, které můžeme kdykoliv prožít znovu, když si zapálíme svíčku. Rej emocí zachycených pomocí těch nejluxusnějších materiálů v paletě mistra parfuméra.
Feuilles d'Or_1

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...

LifestyleSpolečnost

Těhotná Petra Němcová na obálce lednové Vogue CS

Modelka, filantropka a ambasadorka udržitelného životního stylu Petra Němcová krátce před porodem...