Úvod Osobnosti Celebrity Maxová: Jen ležet u moře by nás nebavilo
CelebrityLifestyleSpolečnost

Maxová: Jen ležet u moře by nás nebavilo

38

Korsika_BonifacioI když dvaačtyřicetiletá topmodelka a maminka tří dětí žije trvale v Monaku, svou letní dovolenou často tráví na jihu Turecka nebo v Čechách. Moře ji naplňuje energií stejně jako české památky, s dětmi nejraději navštěvuje starobylé hrady, zámky a miluje dlouhé procházky českou přírodou. Tereza Maxová více v exkluzivním rozhovoru.

Dalo by se říci, že jste zastáncem spíše akční dovolené?
Řekla bych, že nám vyhovuje mix obojího – akční i odpočinkové. Kamkoli s rodinou vyrazíme, rádi odpočíváme, ale hledáme vždy i něco, aby děti měly zážitek. Tak kombinujeme poznávací zájezdy s odpočinkovými. Každé léto se vracíme na jih Turecka, do Bodrumu. Tam to máme s rodinou moc rádi. Když jsem v Čechách, podnikám výlety po hradech a zámcích. Jedny z mých nezapomenutelných prázdnin byly právě ty v Čechách. Tehdy jsem zde strávila poslední dva měsíce před porodem třetího dítěte a pravidelně s rodinou trávila čas objížděním památek a procházkami. To jsem byla vyloženě nadšená, o něco méně pak mé děti.

Co považujete na rodinné dovolené za nejdůležitější?
Když načerpáme potřebnou energii a poznáme nová místa. Tím, že žijeme u moře, kterého si během roku průběžně užíváme, nemusíme se o prázdninách honit, abychom za každou cenu vylehávali na pláži a chytali bronz.

Jaký ochranný faktor opalovacího krému požíváte pro svou dceru a dva syny?
Používám faktor 25 – 30 a to jak u dětí, tak i u sebe. Bez krému na opalování bychom všichni večer trpěli, hlavně já s Tobiášem (13). Oběma nám chybí středozemní geny. V Monaku chodíme na pláž pravidelně. Je to v podstatě jedno z našich oblíbených míst, kam rádi zajdeme po té, co děti vyzvednu ze školy. Je výhoda, že v odpolední dobu už tolik sluníčko nepálí, a proto ho tolik nemusíme řešit. Za to o prázdninách jsme opatrní, to vždycky raději zalezeme do stínu.

IMG_1993Tereza Maxová a syn Tobiáš (13 let)

Máte nějaký oblíbený opalovací krém?
V poslední době se mi osvědčil sprej pro děti s ochranným faktorem 25 od Oriflame, dobře se nanáší a má modré zbarvení, takže bez problémů poznám, kde všude jsem děti natřela.

Jaká kosmetika nesmí chybět ve Vašem cestovním zavazadle?
Nesmí mi tam chybět krém na opalování, řasenka a zdravíčko… A pak taky kartáček na zuby, kdyby mi nedej bože nedorazila zavazadla.

Stalo se Vám někdy, že jste si zapomněla kosmetiku v příručním zavazadle a zabavili Vám ji na letišti?
Bohužel ano. Zabavili mi olejovou kúru na vlasy. Je to velmi nemilé, protože pak můj účes u moře silně připomínal afro Bony M.:)

V letošním roce jste se opět stala tváří kosmetické firmy Oriflame, co Vám toto partnerství přineslo?
S Oriflame jsme navázali dlouhodobou spolupráci již v minulosti a potěšilo mě, že jsme ji opět obnovili. Vždy to byla pro mě radost. Oriflame navíc již 14 let podporuje i projekty nadace, čehož si vážím. Společně podporujeme program ve vybraných dětských domovech, který se snaží dostat co nejvíce dětí zpět do rodiny. To je velmi potřeba a jsem ráda, že se to daří. Díky kosmetickým poradcům dnes už nadace získala hrubě přes 10 milionů korun, a to je fantastické. Vážím si důvěry i snahy pomoci dětem, které to nemají v životě lehké a jsou odkázány na pomoc ostatních. Jako výrobce kosmetiky ji též hodnotím pozitivně. Mám ráda přírodní kosmetiku, líbí se mi, že je šetrná k životnímu prostředí, není testovaná na zvířatech a dodržuje etický kodex. Proto jsem opakovaně propůjčila této kosmetice i svou tvář.

 

image002_2Tereza Maxová a syn Aiden (3 roky)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jeruzalemTereza Maxová na výletě v Jeruzalémě

 

 

 

 

 

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...