Úvod Móda Stylingové pasty pro netradiční účesy
Móda

Stylingové pasty pro netradiční účesy

34

rdk13110094Vrstvené střihy, kontrola tvaru, lehká textura, vše při zachování maximální flexibility… To jsou styly, které přišly z přehlídkových mol a my je nyní vidíme v ulicích. REDKEN dnes přináší stylingovou řadu FLEX. Pasty z této řady vám umožní flexibilně vytvářet a přetvářet nové styly, vrstvené střihy a netradiční účesy. Produkty jsou vhodné pro použití na všechny typy vlasů.

Move Ability 05

Lehká krémová pasta MOVE ABILITY 05 pomáhá definovat účes při stálém zachování přirozeného pohybu vlasů. Obsahuje lehký všestranný polymer, který zajišťuje snadnou manipulaci, vpracování do vlasů a flexibilitu. Dodává přirozený lesk a je vhodná i pro dlouhé vlasy.  V září 2014 se krémová pasta MOVE ABILITY 05 umístila na prvním místě mezi pomádami v prestižní soutěži “Allure Magazine’s Best of Beauty Awards”. Každoročně, již od roku 1996, se v této soutěži vyhlašuje 242 nejlepších kosmetických produktů (jak běžně dostupných, tak prémiových značek), které jsou vybírány Allure editory, dermatology, make-up artisty, hair stylisty a kosmetickými poradci.

Mess Around 10

Vláknitá krémová pasta MESS AROUND 10 umožňuje vytvořit rozcuchaný styling. Separuje pramínky vlasů bez zatížení a dodává jim přirozený lesk. Obsahuje polymer tvořící vlákna, který je na dotek hladký jako krém a ve vlasech vytváří texturu. Vhodná pro všechny typy vlasů.

Shape Factor 22

Hustší tvarující krémová pasta SHAPE FACTOR 22 silně tuží, ale snadno se tvaruje. Obsahuje silně fixační polymer s tvarující schopností jako u laků na vlasy, avšak v krémově voskové formě. Vytváří matující efekt a je vhodná pro kratší střihy a výčesy.

rdk14030042Aplikace

Menší množství produktu se doporučuje  rozetřít v dlaních a aplikovat na suché nebo vlhké vlasy. Produkty jsou vhodné pro vrstvení a použití na všechny typy vlasů.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...