Úvod Knihy Jde to i bez pšenice
KnihyRady odborníků

Jde to i bez pšenice

18
bez.indd

bez.inddAutorská dvojice Petra Lamschová a Petr Havlíček přichází s novou řadou lifestylových kuchařek. Opět půjde o zdravé jídlo a spoustu zodpovězených otázek, tipů a rad, ale také tabu. První díl se bude točit okolo pšenice. Je to jen móda, nebo nutnost současné doby? Musíme ze svého jídelníčku vyloučit pšenici (tedy lepek), aby nám bylo lépe? Zhubneme? Budeme mít více energie? Na tyto a další otázky opět odpoví výživový poradce Petr Havlíček a společně s Petrou Lamschovou přidají také spoustu kvalitních, zajímavých, jednoduchých a hlavně rychlých receptů, které vám budou chutnat. Jednoduše: Jde to i bez pšenice!

Nová edice od zkušené dietoložky

„Společně s Petrem Havlíčkem jsme vymysleli novou řadu knih Jde to i bez…, které by měly vyjít v Edici časopisu Dieta a kterými bychom chtěli reagovat na moderní trendy v oblasti zdravého životního stylu a hlavně na poptávku trhu. První v řadě je tedy kniha Jde to i bez pšenice. Toto téma je v současné době fenomén a my se v knize, jak je u nás dobrým zvykem, zabýváme jak otázkami ohledně zařazení či vynechání pšenice, či dokonce lepku v naší stravě a tím, co se stane, když lepek přestaneme jíst, zda to může udělat každý, proč je dobré si nechat udělat intoleranční testy, co se z nich dozvíme apod. A protože pro mnohé pak není úplně jednoduché vymyslet, jak poskládat jídelníček, přidali jsme samozřejmě 50 receptů bez pšenice. Sladké i slané,“ říká Petra Lamschová, spoluautorka knihy a šéfredaktorka časopisu Dieta.  V pořadí se jedná již o sedmou společnou knihu zaměřenou na zdravou výživu a zdravý životní styl.

Mladá fronta, 144 stran 

Populární články

Související články

Knihy

Odborník žasne a laik se diví

A to při čtení nové knihy známého publicisty a odborníka na mediální...

KnihyTéma dne

Produkce takříkajíc samizdatová…

… to je hlavní náplní úspěšného slovenského nakladatelství TORDEN, jehož motto zní:...

GurmánKnihy

Unikátní kuchařka snadných receptů orientální kuchyně

Kavkaz, speciálně Gruzie, se honosí jednou z nejoceňovanějších kuchyní světa. Po staletí...

Knihy

Stalo se to…

V průběhu loňského roku vydalo pražské nakladatelství v pořadí pátou knihu novináře, básníka a...