Úvod Móda Punčochy na mole
MódaMódní trendy

Punčochy na mole

33
Calzedonia Show 2017 (Photo by Daniele Venturelli)

Značka Calzedonia vůbec poprvé představila své punčochové zboží během exkluzivní módní přehlídky CalzedoniaLegShow, která se uskutečnila 5. a 6. září v italské Veroně, kde společnost sídlí.

Středobodem podzimní přehlídky bylo punčochové zboží, které je základem sortimentu značky Calzedonia. Ta neustále sleduje nejnovější trendy mezinárodních přehlídkových mol i módního průmyslu. Návrat na výsluní nyní slaví doplňky – a s nimi i punčochové zboží! Kolekci předvedlo 20 celosvětově proslulých modelek.

Calzedonia Show 2017

Na mole jsme mohli spatřit nejrůznější vzory, počínaje klasickými síťovými punčochami, přes puntíkatý vzor, design nadkolenek či třpytivé dekorace i další originální potisky. Díky minimalistickému, smyslnému aranžmá skvěle vynikly ženské nohy. Právě ty hrály prim v moderní, oslnivé show, která dokonale ztělesňovala svět značky Calzedonia plný ženskosti.

Calzedonia Show 2017

Hvězdným hostem módní show byla herečka Julia Roberts, která si zajímavé novinky prohlédla z první řady. Příznivci značky Calzedonia mohli sledovat živý přenos na několika sociálních platformách označených pomocí hashtagu #CalzedoniaLegShow. Představení si nenechala ujít ani populární blogerka Chiara Ferragni, která se o vzrušující zážitky podělila s 10 miliony svých fanoušků. Nechyběly ani milovnice módy z České republiky. Trendy nadcházející sezóny obdivovala Zorka Hejdová a Natálie Kotková.

Naty_Zorka_Jana

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...