Úvod Móda Pánská italská móda Canali nově v pražském butiku The Store
MódaNákupyNávrháři

Pánská italská móda Canali nově v pražském butiku The Store

28

Luxusní italská značka s pánskou módou Canali přichází do Prahy a přináší zákazníkům kromě nové podzimní kolekce i možnost ušití obleku nebo kabátu na míru. Canali nabídne exkluzivně multibrandový butik The Store. 

Canali, italská značka luxusního pánského oblečení, jež byla založena v roce 1934 jako rodinný byznys Giacomo a Giovannim Canali, začala v roce 1970 používat jako první krejčovství v Itálii mechanický řezací stroj. Canali se i nadále vyznačuje propracovanými střihy a čistým a moderním designem. Velký důraz klade značka také na kvalitu látek, a proto v kolekcích nejčastěji naleznete ty nejkvalitnější materiály jako je vlna a hedvábí. Kvalitu té nejvyšší úrovně si italská firma pečlivě hlídá, a proto než každý kousek skončí v butiku, projde několika důkladnými kontrolami.

S26_Look_10_070_Esmall

Je libo oblek na míru? 

Canali nabízí kromě své kolekce i možnost ušití obleku či kabátu na míru. Jde o MTM čili „made to measure“. Zákazníkovi se změří všechny potřebné míry a následně mu krejčí z Canali ušijí oděv na míru. Zákazník si vybere látku, typ střihu a doplňky jako jsou například knoflíky přesně tak, aby výsledný produkt vyhovoval jeho požadavkům.

Canali v pražském The Store

Modely odrážející italský cit pro krejčovinu a kvalitu budou od podzimu letošního roku k dostání na českém trhu v zastoupení exkluzivního multibrandového butiku THE STORE, který se otevře na podzim roku 2018 na adrese Široká 15.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...