Úvod Móda Magické momenty zimní kolekce Orsay
MódaMódní trendyNákupyNávrháři

Magické momenty zimní kolekce Orsay

44
Magická, elegantní a zároveň příjemná… Taková je nejnovější zimní kolekce ORSAY! Vznikla pro potěšení z lesku večírků a výjimečných chvil.
Magická, elegantní a zároveň příjemná… Taková je nejnovější zimní kolekce ORSAY! Vznikla pro potěšení z lesku večírků a výjimečných chvil.
Victorian_Romance_HW19_Restaurant_02-136_web
Romantické látky, krajka, šifón a tyl zaručí, že se budete v tomto ročním období cítit fantasticky. S ušlechtilými pleteninami a moderními tvídovými střihy se nemusíte vzdávat stylového looku ani během mrazu. A právě legendární tvíd je tím největším trendem v nové ORSAY kolekci.
Jeans_HW19_Outdoor_02-229_web
Pařížská elegance
Návrháři značky se inspirovali pařížskou elegancí a kombinovali ho s žakárovými halenkami a moderními kabelkami z nejrůznějších materiálů. V řadě Parisian Elegance nechybí ani kardigany a barety, které jsou pro nenucený pařížský look tolik typické. V barevné škále převažují klasická černá a bílá, kterou stylově proniká odstín bordeaux. V těchto outfitech se budete cítit jako pravá nositelka francouzského stylu a šarmu. 
Business_December_HW19_Hotel_02-137_web
80’s Love
Pro milovnice cestování v čase je připravena řada 80’s Love. Kontrast živých barev – tyrkysové a hořčicově žluté – vykouzlí všem milovnicím módy úsměv na tváři. Pro ty, kteří touží po ještě hlubších emocích, je připravena kolekce Victorian Romance – smyslný, svůdný a ženský trend s červeným květovaným potiskem v hlavní roli. Hra plná elegantních detailů a rockandrollového stylu, plná krajek, volánků a úžasných průhledných prvků.
Dressshop_HW19_Cave_01-083_web
Kouzelný efekt  
Pro sváteční večeře a novoroční akce jsou ideální flitrové šaty a další zářivé „“perličky““ z kolekce pro speciální příležitosti. Prosinec je snad ten nejvhodnější měsíc pro nošení brokátu a lesku – a čím více, tím samozřejmě lépe. Značka ORSAY připravila na konec roku ještě jedno módní překvapení – exkluzivní kolekci Premium, která v sobě spojuje eleganci a luxus. Prim v ní hraje materiál, který je jako utkaný z dívčích snů – smyslně lesklé hedvábí. Vše pro hedvábně krásný a kouzelný efekt! 
Party6_7_HW19_Bar_03-138_web

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...