Úvod Luxus Hodinky Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night
HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

49

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer Hublot Sapphire Night k příležitosti čtvrtého výročí od otevření svého pražského butiku. Na párty, která se konala v nádherných prostorách Martinického paláce v Praze, nechyběla ambasadorka značky česká tenisová jednička Karolína Plíšková. 

3R5A4553

Nezapomenutelný večer Hublot Sapphire Night, na který zavítalo přes 200 významných hostů, se nesl v barvách safírové modré. Hosté přicházeli do historických prostor paláce v záři modrých světel přes nádvoří, na kterém mohli obdivovat exkluzivní vůz Ferrari a velké logo značky Hublot vytesané do dvoumetrové nasvícené ledové sochy. Celou akci oficiálně zahájil a hosty slavnostně přivítal brand manažer značky Hublot pro Švýcarsko a střední Evropu, Patrick Chanton.

3R5A4305

Do Prahy byly exkluzivně přivezeny vzácné modely safírových hodinek včetně unikátního kousku Hublot LaFerrari Red Saphire. Během večera vystoupila česká kapela Těžkej Pokondr, která si pro hosty připravila překvapení. Tím bylo exkluzivní představení a křest nového hudebního klipu kapely věnovaného ambasadorce značky Hublot a české tenisové jedničce Karolíně Plíškové.

2019_11_28_Hublot_TMA_0830

Kromě Karolíny Plíškové se Hublot Sapphire Night účastnily další osobnosti jako Roman Ondráček a Miloš Pokorný z kapely Těžkej Pokondr, slovenská ambasadorka značky Hublot Romana Škamlová, modelky Renata Langmannová, Kateřina Sokolová, Zuzana Stráská, módní návrhářky Beata Rajská, Ivana Mentlová, tenista Radek Štěpánek, fotbalisté Karol Kisel, Zdeněk Grygera, Martin Latka, český umělec Rony Plesl a hudební producent Jaro Slávik.

3R5A41243R5A43903R5A44163R5A4619 3R5A47243R5A49922019_11_28_Hublot_TMA_05353R5A4359

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

HodinkyKultura

Výstava hodinek na pražském Žofíně 20.-21. října

Hodinky jsou pro mnoho mužů jediným krášlícím prvkem. Můžeme k nim ještě počítat...

Hodinky

Pouzdro z kávových kapslí

Kávě, tomu božskému nápoji, holduje většina z nás. To je na místě...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...