Úvod Krása a zdraví Rady odborníků Vytěžit z online prostředí maximum? Studujte v něm!
Rady odborníkůTéma dne

Vytěžit z online prostředí maximum? Studujte v něm!

40

Online prostředí nabízí prostor k seberozvoji a prohlubování znalostí a dovedností. Přihlaste se do různých online kurzů a naučte se něco nového – třeba cizí jazyk, který v dnešní době potřebujete v zaměstnání i na zahraniční dovolené. Online prostředí nabízí netušené možnosti!

Kolik jazyků umíš, tolikrát jsi člověkem

Sebevzdělání je důležité nejen ve studentských letech, ale prakticky po celý život. Zkvalitněte svůj život novými znalostmi a pokročte ve své kariéře i v budování sebevědomí. Takřka nezbytností je umět alespoň jeden cizí jazyk. V online prostředí narazíte na profesionální kurzy vedené zkušenými lektory i rodilými mluvčími.
Zapomeňte na nezáživné biflování slovíček a gramatiky. Kurzy angličtiny jsou zábavné a díky psychoterapeutickým poznatkům i efektivní. Naprosto revoluční jsou kurzy angličtiny podpořené hypnózou. Vycházejí z poznatků mnoha odborných oborů a vy se tak naučíte cizí jazyk za zlomek času. Hypnóza je bezpečná a pracuje s hlubokým soustředěním a prožitkem. V mysli se přenesete do cizí země a zapamatujete si na kurzu více učiva.Obrázek2Online kurzy čerpají ze zkušeností psychoterapie a hypnózy

Online kurzy s hypnózou jsou určeny pro úplné jazykové začátečníky i lidi s pokročilými znalostmi. Celý kurz probíhá online a vedou ho proškolení lektoři nebo psychoterapeuti. Nebojte se hypnotického stavu: nikdy nemůžete být přinuceni k něčemu, co se neslučuje s vašimi názory, smýšlením a osobnostním nastavením. Psychoterapeut ví, jak vás naučit cizí jazyk a jak komunikovat beze strachu ze ztrapnění.

Online prostředí pro seberealizaci v osobním i profesním životě

V online prostředí se můžete realizovat i po pracovní stránce. Ukažte svůj zápal pro věc v geek tričkách se zábavným motivem nebo zkuste trika s vlastním potiskem. Udělejte radost počítačovým maniakům, nadšeným studentům i fandům do virtuálních měn. Geek tričky potěšíte sebe i své známé, kteří mají dokonalý přehled o moderních technologiích a ve virtuálním světě jsou jako doma.

Online nejen anglicky

Zájem o vzdělávání v online prostředí neustále stoupá. Účastněte se kvalitních online kurzů a naučte se snadno a rychle anglicky s hypnózou, staňte se špičkovým kuchařem, osvojte si masážní techniky, zlepšete svou kreslířskou techniku nebo se staňte IT odborníkem.
A kdo ví, zda se z počátečního nadšení a zájmu nestane brzy třeba plnohodnotné povolání. Trh práce je aktuálně plný nabídek z IT prostředí a prostor tak dostávají i začátečníci. Kromě toho některé kurzy mají už nyní velmi dobrou pověst nejen mezi účastníky, ale i u potenciálních zaměstnavatelů a proto už jen samotné absolvování konkrétního kurzu může být plusovým bodíkem u pracovního pohovoru. Vybírejte však pečlivě. Stejně jako u každé komodity najdete kurzy prvotřídní, plné praktických informací, návodů a poznatků do budoucího působení, ale také pouze draze zaplacenou slovní omáčku bez přidané hodnoty.
Nejdůležitější je vaše nadšení a chuť učit se novým věcem. Výhodou je, že nemusíte nikam dojíždět, studujete v soukromí domova a kurz si můžete pustit i zpětně. Využijte volný čas k učení a vlastnímu rozvoji a zužitkujte dlouhou chvíli, kterou byste strávili nicneděláním. Investujte čas do sebevzdělání a bystřete svůj mozek!

 

 

Populární články

Související články

KnihyTéma dne

Potlesk pro Antonína Kalinu

V roce 2013 vydalo pražské nakladatelství Rybka Publishers unikátní knihu televizního reportéra, badatele,...

KnihyTéma dne

Produkce takříkajíc samizdatová…

… to je hlavní náplní úspěšného slovenského nakladatelství TORDEN, jehož motto zní:...

CestováníTéma dneUmění

Tři desítky let s vitráží

Uměleckořemeslná firma z Lubence na Karlovarsku Jitky a Richarda Kantových letos slaví 30 let...

Téma dneUmění

Návštěvou v ateliéru Vojtěcha Kolaříka

V dubnu roku 2019 se v Galerii Dům Černohorských na pražském Újezdě...