Úvod Lifestyle Užijte si jarní relaxaci ve Vysokých Tatrách i v Jasné
Lifestyle

Užijte si jarní relaxaci ve Vysokých Tatrách i v Jasné

30

Lyžování je úžasná zábava i uvolnění, ale teploty hluboko pod bodem mrazu nemá každý rád. Jarní lyžování v Tatrách slibuje jarní jízdu po dokonale upravených sjezdovkách a to jen v krátkých tričkách za hřejivého svitu slunečních paprsků navíc za cenu již od 13 € za den.
Jasná Nízké Tatry je moderní lyžařské centrum, které nabízí k lyžování více než 36 kilometrů dokonale upravených sjezdovek na severních a jižních svazích Chopku. Moderní zasněžovací systém v délce více než 17 km poskytuje garanci sněhu i v příjemných jarních teplotách a v záři přívětivých slunečních parsků.
První dubnový víkend navíc Jasná láká lyžaře na nízké ceny, relax a slunění na pohodlných lehátkách, ale také na vtipné vystoupení herců z improvizované show Partička. Tatranská Lomnice ve Vysokých Tatrách je špičkový lyžařský rezort umístěný do nádherného vysokohorského prostředí. Vysoké Tatry se mohou pochlubit prvotřídní šestikilometrovou carvingovou tratí, kdy při sjezdu překonáte největší převýšení na Slovenku – až 1300 výškových metrů! Tato oblast je zároveň oblíbeným místem turistických výletů na nejvýše obývané místo Slovenska – Lomnický štít. Lomnický štít jednoznačně patří k těm nejromantičtějším místům v Evropě. Podívat se na něj mohou všichni, kteří se chtějí pokochat tatranskou nádherou. Visutá lanovka turisty vyváží každých 20 minut a ti zde stráví nezapomenutelných 50 minut. Při dobré viditelnosti se návštěvníkům naskýtá pohled na široké okolí Slovenska, nebo polskou stranu Tater.

Tatry na jaře zkrátka neztrácí žádné ze svých kouzel. Ba naopak lákají na nové možnosti vyžití. Atraktivní slevy navíc lákají na možnost užít si jarní lyžování za bezkonkurenční ceny již od 13 € za den (cena platná při koupi skipasu na 6 dní ze sezóny). Více informací o slevách naleznete na www.vt.sk a www.jasna.sk.

Populární články

Související články

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

Lifestyle

Moser strom v hotelu Mandarin Oriental

Křišťál Moser se letos poprvé ukazuje v novém kabátě. V rámci re-brandingu značky představila...

LifestyleMódaMódní trendyNákupy

Připravte se na období večírků a plesů se značkou Reserved

Reserved vítá sezónu vánočních večírků a novoročních plesů s capsule kolekcí, která...

LifestyleSpolečnost

Těhotná Petra Němcová na obálce lednové Vogue CS

Modelka, filantropka a ambasadorka udržitelného životního stylu Petra Němcová krátce před porodem...