Úvod Krása a zdraví Trendy zdraví a krásy Jak dobré může být jídlo bez přidaného cukru!
Trendy zdraví a krásy

Jak dobré může být jídlo bez přidaného cukru!

36

Dr. Schwarz krajeny chleb s zitnou moukouKdo by si občas rád nezamlsal. To co velká část z nás bohužel neví, je fakt, že se cukry ukrývají téměř ve všech potravinách, včetně slaného pečiva. Řešení přinášejí nízkosacharidové potraviny bez přidaného cukru. Sladkou chuť v potravinách zajišťují sladidla, která se přirozeně vyskytují v ovoci nebo šetrně přidaná stévie. SortimentJuliska nízkosacharidových potravin je skutečně široký a zahrnuje většinu základních i doplňkových potravin: od nápojů, přes mléčné výrobky, mouky, těstoviny, sladké i slané pečivo, dezerty, sladkosti, dochucovadla, až po uzeniny a různé pomazánky.
O škodlivosti rafinovaného cukru na lidský organismus se mluví už mnoho let, zmiňují se dokonce horší dopady na zdraví než v případě kouření. „Každý den jsme svědky postupu obezity a Češi drží smutné evropské prvenství. Je vědecky prokázáno, že z obezity plyne řada velmi vážných chorob, včetně diabetes nebo rakoviny. U nás máme přibližně 850.000 Master mix moukadiabetiků a další statisíce čekatelů na diagnózu. Za obezitou jsou zejména pro tělo nezvladatelná množství sacharidů v běžných potravinách “, vysvětluje Martin Suchánek, ředitel společnosti Update1. Ta nyní otevřela svou první provozovnu Update1 Lowcarb Shop & Café a nechala se takSacher inspirovat úspěchem konceptu na Slovensku a v Maďarsku, kde je více než stovka obchodů se zdravými nízkosacharidovými dobrotami.
Potraviny Update1 oslovují aktivně žijící lidi, sportovce, diabetiky i celiaky nebo osoby s nadváhou. Za zmínku stojí nová pekařská řada 3R, která znamená REVOLUCI v pekařině a REDUKCI tří zásadních bodů pro naše zdraví: 1) hladiny cholesterolu v krvi, 2) hmotnosti a 3) hladiny cukru v krvi po jídle – to vše díky složkám, které obsahuje, kterými jsou mimo jiné rozpustná vláknina, glukomanann (extrakt z kořene rostliny Konjac Amorphophlallus) a kyselina linolová.

Populární články

Související články

Trendy zdraví a krásyWellness

Lázeňská sezóna 2021 zahájena!

Jako v ostatních případech, i světově proslulé Mariánské Lázně do toho svátku zdraví...

Krása a zdravíTrendy zdraví a krásyWellness

Nechte se hýčkat

Hotel Mandarin Oriental, Prague nabízí ve svém SPA exkluzivní světoznámou britskou kosmetiku značky...

GurmánTrendy zdraví a krásy

Odstartujte zimní rána s chutí! Vyzkoušejte skvělé snídaně s kaki Persimon Bouquet

Oranžové ovoce s nevšedním názvem kaki je ideální společník pro chladná podzimní...

Krása a zdravíSpolečnostTrendy zdraví a krásyWellness

La Praire atelier

V Praze se začátkem září otevřel exkluzivní prostor zasvěcený věčnému mládí a luxusním pečujícím produktům...