Úvod Osobnosti Celebrity Celebrity a nová jarní kolekce
CelebrityNávrháři

Celebrity a nová jarní kolekce

26

3Poslední březnový týden přinesl významnou módní událost. Zaplněný Mramorový sál pražské Lucerny hostil představení nové jarní kolekce návrhářky Jaroslavy Procházkové. Mezi návštěvníky se zaskvělo mnoho známých tváří českého showbyznysu.

Na molu zazářily herečka a modelka Kateřina Kornová a šansoniérka Renata Drössler, které s úsměvem a grácií předvedly část aktuální kolekce a potvrdily záměr návrhářky Jaroslavy Procházkové, že stejné modely mohou nosit jak dámy středního věku, tak i jejich dcery.

Jak vytvořit čtyři varianty oděvu2

Nová kolekce nese ve svém názvu SimpliCITY pocit jednoduchosti, organizovanosti, ale zároveň slibuje individuální svobodu a poskytuje neomezený prostor pro vyjádření osobnosti. Značka JAROSLAVA pokračuje v konceptu, díky kterému je možné z jednoho kusu oblečení vytvořit čtyři různé varianty nejen využitím lícové i rubové strany, ale také zvolením výstřihu na přední nebo zadní části oděvu.

1Od S po XL

Jednotlivé celky barev, které kolekci provázejí, lichotí každému typu žen. Významnou roli sehrávají výrazné odstíny červené a zelené, následované béžovo-krémovou řadou, která v kombinaci se žakárovým vzorem vyjadřuje spletitost a systematičnost cest a zaujme především ženy, vyznávající elegantní šatník. Kolekce modelů vytvořená z šedé v jejích různých valérech v kombinaci s bílou evokuje město v celé jeho tajemnosti, zahalenosti, ale současně v jasně dané struktuře. Kolekce byla vytvořená z přírodních italských přízí ve složení bavlna, viskóza, silk, nebo merino fine wool. K dispozici jsou veškeré velikosti S, M, L, XL.
DALI7656

red
Foto: Jaroslava

Populární články

Související články

MódaMódní trendyNákupyNávrháři

Magické momenty zimní kolekce Orsay

Magická, elegantní a zároveň příjemná… Taková je nejnovější zimní kolekce ORSAY! Vznikla...

MódaMódní trendyNávrháři

Kendall Jenner tváří nové kampaně RESERVED

Po úspěšných kampaních s Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah nebo Irinou...

MódaMódní trendyNákupyNávrháři

Přijměte pozvání do Toskánska

Módní značka Reserved nás s podzimní kolekcí Re.Design vezme na cestu po...

MódaMódní trendyNávrháři

LV Cruise Collection 2020

V terminálu TWA Flight Center na mezinárodním letišti J.F. Kennedy se uskutečnila...