Úvod Móda Kendall Jenner tváří nové kampaně RESERVED
MódaMódní trendyNávrháři

Kendall Jenner tváří nové kampaně RESERVED

31

Po úspěšných kampaních s Kate Moss, Cindy Crawford, Adwoa Aboah nebo Irinou Shayk se módní značka Reserved rozhodla pro další hvězdu světového formátu. V kampani FW 19-20 nezáří nikdo jiný než Kendall Jenner –  ikona současné pop scény, královna sociálních sítí a úspěšná topmodelka. 

RESERVED_Day01_cc709_LR_B5_mov.00451753

Kendall Jenner, pyšnící se zařazením v prestižním seznamu Forbes nejlépe placených modelek, 116 miliony sledujících na Instagramu a výškou 180 cm, je v současnosti bezesporu jednou z největších osobností módního světa. Ve videu značky Reserved, které režíroval Gordon von Steiner, se proměňuje ve hvězdy ikonických italských filmů a oslňuje diváka svůdnými tanečními pohyby a svým přirozeným hereckým talentem. 

RESERVED_Day02_cc709_LR_B9_mov.00820094

V tomto surrealistickém módním filmu značky RESERVED není nic jasné. Film diváka zavede do barokní italské vily, kde Kendall Jenner sní a ocitá se v roli různých postav. V jedné scéně je italskou šlechtičnou, v další scéně bláznivou dívkou pohlcenou svou vášní k tanci, v jiné ji vidíme jako mladou rebelku 90. let nebo sirénu plavající ve velkém akváriu. Kendall má v této kampani mnoho tváří, jednou připomíná sofistikovanou Sophii Loren ve filmu „Manželství po italsku“, jindy zase holčičku Natalii Portman ve snímku „Leon“. Avšak společnou inspirací je vždy kolekce FW19-20 značky RESERVED. Styl značky snadno umožňuje hlavní postavě – stylové ikoně Gen Z – vyjádřit své fantazie a touhy.

RESERVED_Day02_cc709_LR_B9_mov.00811943

 Gordon Von Steiner, scenárista, režisér a choreograf „Ciao Kendall!“, v minulosti pracoval s významnými módními domy od Prady až po Gucci a podílel se na tvorbě předchozích filmů Reserved #ILoveYouCindy a #IcanBoogie. Look Kendall v nové kampani měl na starosti stylista Jacob K, který již s Kendall spolupracoval při jejím focení na obálku italského „Vogue“, a jenž spolupracuje také s mnoha mezinárodními časopisy včetně „Vogue Nipon“, „W“ nebo „Dazed“.

RESERVED_Day02_cc709_LR_A7_mov.00630358

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...