Úvod Osobnosti Celebrity Hvězdy v Cannes zazářily ve špercích Piaget
CelebrityLuxusŠperkySpolečnost

Hvězdy v Cannes zazářily ve špercích Piaget

27

V Cannes to doslova zářilo. Herci, režiséři a producenti i letos na francouzské Riviéře představovaly své nové projekty, dámy v elegantních zářivých róbách na červeném koberci zase představovali mistrovské kousky světových šperkařů a klenotníků. 

 

Olga Kurylenko, respektovaná herečka na sobě měla nádherný pár náušnic z růžového zlata s diamanty a prsten z růžového zlata s 1 broušeným diamantem z novéOlga Kurylenko 1 kolekce High Jewellery Collection Cesta slunečního světla, Piaget.
Herečka Olga Kurylenko na sobě měla nádherný pár náušnic z růžového zlata s diamanty a prsten z růžového zlata s 1 broušeným diamantem z nové kolekce High Jewellery Cesta slunečního světla, Piaget.
Jessica Chastai, členka poroty a mezinárodní velvyslankyně šperkařské značky Piaget měla na sobě prsten z bílého zlata s emeraldovým kamenem a diamanty z nové kolekce High Jewellery Cesta slunečního světla, Piaget.
Jessica Chastai, členka poroty a mezinárodní velvyslankyně šperkařské značky Piaget měla na sobě prsten z bílého zlata s emeraldovým kamenem a diamanty z té samé kolekce Piaget.
Mezinárodní špičková modelka Coco Rocha, přidala svému outfitu punc okázalosti a luxusu zlatým prstenem a náušnicemi s diamanty, modrými safíry a černým opálem z kolekce High Jewellery Cesta slunečního světla, Piaget.
Modelka Coco Rocha přidala svému outfitu punc okázalosti a luxusu zlatým prstenem a náušnicemi s diamanty, modrými safíry a černým opálem. Vše od Piaget.

Populární články

Související články

Společnost

Hold fotbalové legendě

Nové pražské nakladatelství Vzděláním a sportem k sebevědomí potěšilo (nejen) milovníky bezesporu...

SpolečnostUmění

Za jedinečnou krásou vitráží…

…  se můžeme vydat koncem měsíce září na Karlovarsko, do obce Lubenec...

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

DivadloHudbaKnihySpolečnostUmění

Ocenění nositelů dobré nálady

V mediální smršti kolem letošního ročníku Thálie, udělované od roku 1994 Hereckou asociací...