Úvod Ambasadoři Hana Vagnerová tváří nové kolekce TIQE A/W 17/18
AmbasadořiMódaNávrháři

Hana Vagnerová tváří nové kolekce TIQE A/W 17/18

38
Výrazné prvky, kvalitní materiály a zajímavé střihy. Svojí originalitou a precizním zpracováním potvrzuje tvorba Petry Balvínové každou sezónu své neochvějné místo mezi předními českými návrháři. Nejinak je tomu u nové kolekce pro podzim/zimu 17/18, která je díky své multifunkčnosti a kombinovatelnosti vhodná pro kteroukoliv denní či večerní příležitost. Lookbookové fotografie nafotila herečka Hana Vagnerová, která se stala tváří kolekce.
lookbook pz20178
„Petra Balvínová je nejenom mimořádně talentovaná a originální návrhářka, ale také extrémně zajímavá žena! Její modely vyžadují mít sebevědomí a názor a zároveň žena nesmí mít strach ukázat kým ve skutečnosti je. To je přesně to, co já na ženách obdivuji, proto jsem nesmírně šťastná, že jsem se s Petrou mohla na lookbooku podílet,“ říká ke spolupráci herečka.
lookbook pz20174
Inspirací pro kolekci se návrhářce stala skica z dětství, ze které využila nápad s kšilty a velkými nakládanými kapsami, objevujícími se na halenkách, širokých kalhotách i pouzdrových sukních. Tyto výrazné prvky doplnila o kožené řemínky schované pod patkovými kapsami, jež se dají dle nálady odepínat a připínat napříč celou kolekcí; stejně jako kšilty zavěšené v dekoltu. Úpletové modely, jako jsou šaty, halenky či sukně, zdobí černobílé pruhy procházející středem předních dílů. Jednoduché čisté střihy doplňují široké zvonové rukávy na halenkách a šatech, které se dají prakticky rozepnout. Must-have kouskem kolekce i sezóny je v podání Petry Balvínové výrazný kožený trenčkot s dvouřadým zapínáním. Ze stejné kvalitní kůže jsou v různých střizích šity na míru kožené bundy. Hravým prvkem jsou látkové batohy s kapsou, všité do zadních dílů oblečení. V ucelené kolekci nechybí vlněné mikiny s trendy vysokými límci i sukně v různých provedeních – elegantní pouzdrové, dlouhé šifonové nebo plisované v metalické stříbrné barvě s prodlouženou přední délkou. Šaty v midi délce s originálními průstřihy v pase zdobí kontrastní volány.
lookbook pz20172

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

MódaMódní trendyNákupy

Elegantní i poslední den v roce

23Konec roku je ve znamení oslav a šampaňského. Všechny ženy touží po...