Úvod Móda Propadni džínovině s mladistvou kolekcí značky House
MódaMódní trendyNákupyNávrháři

Propadni džínovině s mladistvou kolekcí značky House

29

Značka House má dobrou zprávu pro všechny milovníky denimu. Pro období AW19 si připravila spousta klasických a nadčasových modelů, které překvapí nejen střihy a materiály. 

House- Denim Days AW2019 (2)

V kolekci AW19 značka House hlásí nostalgický návrat k estetice 90. let. Typické džíny v dámské části kolekce představují džíny s vysokým pasem, volného střihu nebo typu culotte. Důležitým prvkem dámské kolekce jsou také džínové bundy.

House- Denim Days AW2019 (6)

Zaujmou především oversized bundy vyrobené ze světlé oprané džínoviny a bundy s velkým množstvím kapes, což je jeden z hlavních trendů letošního podzimu. Za zmínku stojí také bunda s ozdobnými knoflíky na zádech, které poukazují na trend předělávání starých kousků oblečení na nové. Nechybí ani montérky ve stylu 90.let, které neztrácejí na popularitě ani dnes. 

 House- Denim Days AW2019 (11)

Mezi hlavní kousky pánské kolekce patří kalhoty módních retro střihů – džíny typu „mrkváče“, rovné střihy, ale i skinny džíny s úzkými nohavicemi. Samozřejmě nemůžeme zapomenout na nejvýraznější kousek kolekce – bundu s umělou kožešinou ve světlé džínovině. Pro pánské modely je celkově charakteristický minimalismus a monochromatický vzhled. 

House- Denim Days AW2019 (14)

V dámské i pánské džínové kolekci převládají především typické odstíny modré doplněné širokým výběrem modelů z černé džínoviny s několika novinkami v béžové a krémové barvě. 

 

ZnHouse- Denim Days AW2019 (10)ačka House dokazuje svůj zájem o životní prostředí zařazením mnoha džínových modelů vyrobených z organické bavlny či recyklované džínoviny. Ekologická povaha denimové kolekce pro období AW19 je reflektována také v kampaňovém focení, jehož ústředním motivem je blízkost. A to nejen ta mezi lidmi, ale také blízkost mezi člověkem a přírodou.

House- Denim Days AW2019 (9)

Minimalistický styling modelů obklopených papírem a rostlinami připravil Janek Kryszczak. Za objektivem stál Bartek Wieczorek, jehož fotografie dokonale reflektují smyslnost denimu. 

House- Denim Days AW2019 (8)

House- Denim Days AW2019 (7)

House- Denim Days AW2019 (4)

House- Denim Days AW2019 (3)

House- Denim Days AW2019 (13)

House- Denim Days AW2019 (5)

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...