Úvod Móda Představujeme novou kolekci brýlí Cartier
MódaMódní trendyNákupyNávrháři

Představujeme novou kolekci brýlí Cartier

29

Exkluzivní dědictví a savoir-faire, kterými se značka Cartier historicky odlišuje od roku 1847 dodnes, je přeneseno do nové kolekce dámských brýlí Panthère de Cartier pro jaro/léto 2018, představující lesklé a nadčasové kousky, které dále reprezentují estetiku domu Cartier s její elegancí a jemností.

Panthere de Cartier Eyewear_IMAGE_1MBPanthère de Cartier

Zosobňující základní principy té nejvyšší kvality a řemeslného umění s důrazem na moderní kreativitu, brýle z kolekce Panthère de Cartier jsou výrazem čistého stylu a sofistikovanosti, kde je charakteristická hlava pantera modelována pomocí technik ručně vyráběných šperků, typických pro francouzský dům Cartier. Ikonický symbol, poprvé užitý na špercích Cartier jako pocta Jeanne Toussaint, zdobí lehké a univerzální dámské obroučky potažené zlatem, platinou či rutheniem, nebo vyrobené z neméně elegantní kombinace kovu a lehkého acetátu. Se svým odvážným a smyslným designem estetika Cartier redefinuje rovnováhu mezi klasikou a avantgardou. Značka neustále posouvá hranice, přetváří zažité postupy a vytváří nové, obratně využívajíce průkopnické know-how domu v umění výroby brýlí.

Santos de CartierSantos de Cartier Eyewear_IMAGE 1MB

Dědictví domu Cartier, savoir-faire a sofistikovanost udávají směr pro novou kolekci pánských brýlí Santos de Cartier, která překračuje hranice charakteristických rysů domu a dává vzniknout nadčasovým kouskům. Kolekce vyniká moderním designem, ať už v podobě reinterpretovaných signaturních obrouček či zcela nových tvarů, a je vyrobená s citem pro řemeslné zpracování a kreativitu. V odkazu na nýty letadel, které inspirovaly design ikonických hodinek Santos, motiv šroubků je vyveden také na nových siluetách s klasickými prvky: vyjádření stylu pomocí vzácných materiálů, lehkých struktur a výrazných akcentů, promítnuté do vize o perfektním vzhledu, formě a funkčnosti. Spolu s emblematickým prvkem kovových šroubků, kolekce pánských brýlí pro tuto sezónu je nositelná a univerzální, kombinující kov s kůží, smaltovým dekorem, barevnými kontrasty a vrstvenými konstrukcemi, jež brýlím dodávají elegantní a precizní vzhled.

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

NákupyTéma dne

Jak poznat falešné tenisky a oblečení?

Noční můrou každého, kdo se rozhodne pro pořízení značkových tenisek a oblečení,...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...