Úvod Luxus Úchvatná jako krása Říma
LuxusŠperky

Úchvatná jako krása Říma

33
Italská klenotnická značka Bvlgari je známá svými velkolepými a originálními šperky s drahokamy. Smyslný design šperků Bvlgari si přirozeně oblíbily ty nejkrásnější ženy světa. Značka se zapsala do všeobecného povědomí svým nezaměnitelným stylem, pro nějž jsou typické neobvyklé a pozoruhodné kombinace barev, drahokamy v kabošonovém brusu hladké jako mramor a veskrze originální design.
AN858421
Na oslavu svého mimořádného odkazu – tvorby osobitých klenotů pro fenomenální ženy – značka uvedla na trh kolekci Diva’s Dream, energickou řadu šperků pro ženy, jejichž osobnost sama září jako drahokam. V kolekci Diva’s Dream nyní krásné ženy, které si získávají pozornost magnetismem svého šarmu, nacházejí šperky, které jsou stejně elegantní, jako ony samy.
Picture00021
Divas’ Dream přímo vyzařuje esenci italské ženskosti – svůdné křivky motivu vějíře, linie krásy. Tento motiv, inspirovaný vzory na mozaice ve antických římských lázních, je poctou rituálům krásy žen a jejich vášni pro dolce vita, nedílnou součást odvážně velkolepé filosofie značky Bvlgari. Křivky vějíře přímo nabízí k výbrusu, který je krásný a unikátní – stejně jako nádherná a osobitá žena, kterou bude zdobit. Vějíř ožívá kaskádou sytě zbarvených a třpytivých drahokamů: energicky růžový rubelit a turmalín, luxusní ametyst, okouzlující temně modrý safír, neodolatelný smaragd i pronikavě třpytivý diamant. Barevné vějíře se řetězí v nádherné náhrdelníky i okouzlující náramky. Tyto luxusní a výrazné šperky jsou určeny ženám, které si získávají pozornost všude, kudy projdou.
Picture00249
Moderní diva
V letošní kampani na kolekci Divas’ Dream ztělesňuje esenci moderní divy supermodelka Lily Aldridge. Lily, která je múzou značky Bvlgari již od roku 2016, je nádherná žena, jejíž přirozený šarm jí získal miliony fanoušků po celém světě. Jen na Instagramu má více než pět milionů followerů, takže je dokonalou „tváří“ pro kolekci, jejímž ikonickým motivem je vějíř. Autorem fotografií pro kampaň je vizionářský módní fotograf Sølve Sundsbø. Na jeho snímcích modelka, která létá po celém světě, vyzařuje takové charisma, že se ani nemusí dívat do objektivu. Koketně uhýbá pohledem, zatímco všechny oči jsou upřeny jen na ni. Je středem pozornosti kamkoliv přijde a její šperky Diva’s Dream umocňují její vrozenou krásu a eleganci.
Picture00157
Nová kolekce Diva’s Dream
Ikonický klenot v koruně Bvlgari s unikátními kombinacemi třpytivých drahokamů – jako město Řím, věčná inspirace značky. Na samotném vrcholu římské říše se toto město pyšnilo obrovskou mocí, bohatstvím a krásou oslnivých barev. Zelený, žlutý a vícebarevný mramor s mimořádnou kresbou pokrýval Řím od císařského paláce po lázně Caracalla, místo, které inspirovalo motiv kolekce Diva’s Dream: slavný vějíř. Kolekce Diva’s Dream, která evokuje Věčné město, nyní rozprostřela svůj vějíř s ještě bohatším hávem drahokamů.
Picture00330
Jednobarevné šperky 
V kampani má Lily na krku úchvatný náhrdelník posetý blyštícími akvamaríny, diamanty, safíry a ametysty. Odstíny modré a fialové vytvářejí dokonalou harmonii, která každého okouzlí. Je příznačné, že kolekce, která oslavuje ženy, jež žijí pestrý život, nabízí šperky v jedinečných kombinacích barev: modrý topaz, fialový ametyst, sytě jantarový spessartin, růžový a zelený turmalín – seskládané do dokonale oblých, takřka ženských křivek vějíře. Pro každodenní dávku barev nabízí kolekce Diva’s Dream také „jednobarevné“ šperky, například náušnice se sytě zeleným malachitem nebo přívěšek s pavé z růžového turmalínu ve žlutém zlatě. Ať už si diva vrtošivě usmyslí cokoliv, kolekce Diva’s Dream jí to splní.
OR858285
OR858402 OR858398 CL858507 CL858392 CL858373 BR858404 BR858399 BR858388 BR858387 AN858508 AN858421 AN858344 AN858342 OR858398

 

Populární články

Související články

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

KnihyŠperky

Granatus Bohemicus: Co vše bychom měli vědět o českých granátech

Řeč je o nerostech, jedinečných červených kamenech, které patří mezi nejstarší známé...

HodinkyLuxusSpolečnost

Značka HUBLOT uspořádala slavnostní večer Hublot Sapphire Night

Švýcarská hodinářská značka Hublot uspořádala pro své přátelé a významné klienty slavnostní večer...

NákupyŠperky

Kampaň značky Tous s Emmou Roberts je tu!

Slavnostní období se blíží a všichni hledají ten perfektní dárek. Tous to...