Úvod Ambasadoři RED Valentino v Praze otevře svůj butik
AmbasadořiMódaMódní trendyNávrháři

RED Valentino v Praze otevře svůj butik

30

Proslulá italská módní značka Red Valentino otevře koncem listopadu svůj první český monobrand butik na adrese Maiselova 41 v Praze. Nejmladší z linií Valentino se rozprostře na ploše 185m2a nabídne svěží dámskou kolekci, ve které nebudou chybět ani proslulé romantické šaty v moderním pojetí.

HP_landing

RED Valentino, mladší a hravější sestra značky Valentino, svou moderní estetickou vizí plné spontánnosti nabízí kousky s mladistvým elánem, které neztrácejí punc romantiky a ženskosti. Slovo RED v názvu značky nepředstavuje jen ikonickou Valentino červenou, ale především představuje akronym pro Romantické Excentrické Šaty (Romantic Eccentric Dress), hlavní element kolekcí. Mimo více společenské kousky, jakými jsou právě šaty nebo elegantní halenky a sukně, se v kolekcích nacházejí také moderní džíny a zábavné doplňky ve formě kabelek či bot. Společným rysem všech kousků je něžnost a důraz na ženské siluety.

P00334195

Kombinace propracovaných prvků haute couture s cool elementy streetstyle módy ze značky dělá oblíbenou volbu pro všechny ženy, které chtějí být sofistikované a chic a přitom dát světu najevo, že žijí svůj život sebevědomě, nesvázané konvencemi. Jednou z tváří kampaně ke kolekci A/W 2018 módní značky RED Valentino se stala česká topmodelka Barbora Podzimková, vítězka Elite Model Look 2014.

P00326304-1

 

Populární články

Související články

MódaMódní trendy

Ledové království na nohou

Animovaný film Ledové království se poprvé promítal v kinech v roce 2013. Neobyčejný příběh...

AmbasadořiŠperky

Natálie tančí s Kubistik

Romantickému vzezření šperků, na které jsme povětšinou zvyklí, se vymyká kolekce Kubistik...

MódaSpolečnostTéma dne

Maestro Žorž Rovalis v Praze

Holiči a kadeřníci, vizážisté, filmaři a především ženy a dívky, toužící státi...

Módní trendy

Vánoční lucerničky pro radost dětí i dospělých

Jak známo, letitý zvyk zdobení vánočních stromků přišel do českých zemí s největší pravděpodobností...