Úvod Lifestyle Cestování Užijte si letní noci na Dolní Moravě
CestováníLifestyle

Užijte si letní noci na Dolní Moravě

26

Naplánujte si pro sebe a svou rodinu prázdniny plné neobvykle strávených chvil! Horský resort Dolní Morava v létě ožívá adrenalinem, akrobacií, či dětským dobrodružstvím s Mamutíkem. Oblíbené atrakce, parky a stezky se pod hvězdným nebem promění na jeviště mimořádných zážitků. Poodhalte, co skrývají teplé letní noci na Dolní Moravě.

acrobatic-night-show-9_small

V sobotu 3. srpna zažijte nevídanou akrobatickou show. Noc plnou odvážných artistických výkonů a slavných muzikálových melodií Acrobatic Night Show si užijete v nezvyklém prostředí. Kulisy i hlediště totiž poskytne Stezka v oblacích.

Mamutikovo nocni dobrodruzstvi 1

Vyhlídka ožije provazochodci, taneční choreografií, akrobatickými kousky, při nichž se tají dech, a rozezní ji muzikáloví zpěváci Tomáš David a Hana Briešťanská. V doprovodném programu čeká na návštěvníky hudební kapela Golden Delicious, taneční vystoupení ve stylu pomáda, hairstyling, airbrush, malování na obličej a samozřejmě skvělé občerstvení.

Magicka noc na SVO 4

O něco tišší večer si na Stezce v oblacích návštěvníci užijí 20. července v rámci Magické noci pod hvězdami. V kulisách hvězdné letní noci budou moci spolu s hvězdáři pozorovat nebe a vesmírná tělesa. Stezku kromě hvězd ozáří lucerny a dětské oči se zcela jistě rozjasní doplňkovým animačním programem či cestou lanovkou.

acrobatic-night-show-14

Kdo touží po větší dávce dobrodružství, nevynechá 13. července Adventure night v Adrenalin parku. Návštěvníci se setkají s profesionály z Horské služby, zjistí více o výstupu na Mt. Blanc, malí i velcí si zazávodí do výšky s Mamutem, vyřádí se na nočním osvětleném okruhu, na obří houpačce, lezecké stěně či při jízdě na tubingové dráze a společně si opečou špekáčky.

acrobatic-night-show-12_small

Vydat se můžete též na Večerní přechod Králického Sněžníku. Turisté vyrazí při západu slunce se zkušeným průvodcem ztichlou horskou krajinou plnou nových vjemů.

acrobatic-night-show-3_small

Svých oblíbených parků se děti nemusí vzdát ani večer. Vodní a lesní zážitkový park několikrát za prázdniny ožije Mamutíkovým nočním dobrodružstvím. Letos děti všech věkových kategorií zakusí příběhy pralesa. Pod hvězdičkami na děti čekají úkoly a hry a zážitky, které prostě patří ke správným prázdninám. Užijte si společně letní noci na Dolní Moravě!

acrobatic-night-show-odpoledne-1

Mamutikovo nocni dobrodruzstvi 2

acrobatic-night-show-odpoledne-2

Populární články

Související články

Cestování

Pozvánka do nejsevernějších Čech

Národní park České Švýcarsko je nejmladším z kvarteta NP České republiky. Hlavním...

Vše o cestování na výstavě v Letňanech 15.-17.3. 2024
CestováníLifestyleRelaxSoutěžZaujalo vás

Cestování všemi způsoby

Baví vás cestování v karavanu nebo toužíte plout na lodi kolem světa nebo...

CestováníKulturaVýstavyZaujalo vás

Kam budeme letos cestovat?

Již za pár dní vedou veletrhy HOLIDAY WORLD & REGION WORLD trendy...

Pázdniny na|Zanzibaru nemají chybu
CestováníKulturaZaujalo vás

Dva týdny prázdnin na Zanzibaru

Když přistanete na letišti na Zanzibaru, projdete další kontrolou zavazadel a teprve...